adósság

Segítséget szeretnék kérni. Kisnyugdíjas vagyok. Két gyerekem van, a lányom 15 éves, a fiam 21 éves. Fiam családja, felesége és két gyermeke is velünk él, mert így olcsóbb. Hitelt vettünk fel, hogy egy kicsit nagyobbra cseréljük a 46 négyzetméteres lakást, mert nem fértünk el. Szerencsére egy csodás 55 négyezetméteres panellakást meg tudtunk venni. De nem számoltunk vele, hogy nagyon sok pénzt kell visszafizetni, mert svájci frankban vettük fel és most többet kér a bank, mint korábban, a menyem meg megint terhes. Nem tudjuk tovább fizetni a banknak a törlesztő részleteket. Nagyon sokat sírtam emiatt. Nagyon szeretem a gyerekeket és a kis unokákat. Kérem, segítsenek, mondják meg, hogyan lehetne megoldani, hogy a bank ne vigye el a nehezen megszerzett kis házunkat.

bomba

Bombafenyegetés miatt a rendőrség átvizsgálja az összes nemzetközi vonatot szerdán.

bbb

A vőlegényemmel nagyon szeretjük egymást, annyira, hogy mindenben egyetértünk. Csodálatos kapcsolatunk van. Előre tervezünk és közösen szeretnénk leélni az életünket, de racionális emberek lévén nem szeretnénk egymást akkor sem megbántani, ha úgy döntünk, mégis különválunk, ezért megegyeztünk, hogy házassági szerződést kötünk. A vagyon megosztásán kívül minek kell még benne szerepelnie, miről osztozkodhatunk és hogyan?

tornádó

Az Országos Meteorológiai Szolgálat időjárás-előrejelző és veszélyjelző osztálya csütörtökön éjjel figyelmeztető előrejelzést adott ki.

hitel a kézben

Rendszeres látogatója vagyok portáljuknak, ezért veszem a bátorságot, hogy személyes családi problémámat megosszam Önökkel, ami szerintem másokat is érinthet, tehát nem egyedi. Testvérem felsőfokú végzettséggel rendelkezik, egy szakközépiskola igazgatójaként ment nyugdíjba. Élete úgy alakult, hogy egyedül maradt. Szép nyugdíja van, 140.000 Ft, mindene megvan. Most 70 évesen viszont olyan váratlan kiadása lett – valaki összetörte a kocsiját, és természetesen eltűnt –, amit nem tud megoldani. Ezért 250000 Ft kölcsönt akart felvenni a számlavezető bankjánál. Elutasították, mert elmúlt 65 éves. Próbálkozott máshol, azt mondták, ha odamenne a nyugdíja, talán megoldható lenne, de nem biztos.

hhh

Rátkai László vagyok. A következő problémám van. Nemrég vettem egy használt autót egy kereskedőtől elég jó áron. Sajnos, csak akkor vettem észre, amikor hazavittem, hogy a fedélzeti komputer állandóan hibaüzeneteket küld. Visszavittem az emberhez, akitől vettem, de nem akarja megjavítani, pedig a szerződésben, illetve a kereskedés reklámjában benne volt, hogy fél éves garanciát vállal a javíttatásra. Azt mondta, már nekem kell kifizetni, mert az enyém volt már az autó, amikor elromlott. Szerintem viszont neki kellene állnia a javítás költségét. Mit tehetek? Hova mehetek, kihez fordulhatok? 

E-mail cím:


Jelszó: