Jó közérzet

Gyógynövény

Idén is várja látogatóit a természetgyógyászat, a természetes életmód és a holisztikus szemlélet egyik legnagyobb, legátfogóbb és legszínesebb hazai rendezvénye, az egész család számára gazdag programkínálatot nyújtó Napfényes Fesztivál.

elhízás

Magyarországon a 4. a legnagyobb az elhízottak aránya a világon. Ezen változtatni kellene. 

allergia

A pázsitfűfélék pollenszórása várhatóan országszerte tovább erősödik az elkövetkező napokban, pollenkoncentrációjuk jellemzően már most is magas, de helyenként - elsősorban az Alföldön és a Dunántúl déli részén - már elérhette a nagyon magas szintet is.

Duna,Budapest

Nincs változás a tavalyihoz képest, a fővárosban továbbra is az I. és az V. kerületben a legjobb lakni.

gyerek eszik

Elkerülhetik a felnőttkori cukorbetegség megemelkedett kockázatát a túlsúlyos gyerekek, ha 13 éves korukra visszanyerik normál súlyukat.

Ilyen is van

időjárás

Többször várható zápor, akár heves zivatar, de a jó idő marad.

Nap

Az idei tavasz a harmadik legmelegebb volt Magyarországon.

Apa két csemetéjével

Az Apaakadémia alapítója szerint kezd beépülni a köztudatba az apák napja.

Első a család

magzat
A gyermekek a jövőt jelentik, az ő biztonságuk, jólétük, jóllétük biztosítása mindennél fontosabb.

gyalogol a család

Az államtitkár szerint a családok éve az anyagi támogatások mellett arról is szól, hogy a családok minél több időt tudjanak eltölteni együtt önfeledten.

család

Novák Katalin szerint az új kormány kiemelt célja az édesanyák kiemelt, a korábbiaknál is erősebb támogatása.

Csak nőknek

lányok és Lamborghini

Bár az elmúlt több mint száz évben jelentősen átalakultak a női szerepek, a nőknek ma is több fronton, így a gyermeknevelés, a háztartási munka és a karrier területén is helyt kell állniuk.

egészségügy

Egyes vesebetegségek elsősorban a nőket érintik, a krónikus vesebetegségben például világszerte körülbelül 195 millió nő szenved. 

baba

Program indul a várandósság alatti és a közvetlenül szülés utáni halálozás csökkentésére az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) és az MSD Pharma gyógyszeripari vállalat együttműködésével.

időjárás

A következő napokban is folytatódik a változékony, meleg nyári idő. Többször lehetnek záporok, zivatarok, de a maximumok továbbra is 30 Celsius-fok körül alakul.

anya gyerekkel
Megnyílt az ország első egyszülős központja hétfőn Budapest VIII. kerületében, az Üllői út és a Mária utca sarkán.

Ép lélek

Autizmus

Speciális, tíz férőhelyes vendégházat épít a Miskolci Autista Alapítvány a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szakáldon.

szerelem

Az okosan, hatékonyan vitatkozó pároknak tízszer nagyobb esélyük van egy boldog kapcsolatra, mint azoknak, akik a szőnyeg alá söprik a kényes témákat.

ember a tükörben

A férfiak körében is egyre gyakoribb a testkép-, illetve az evészavar.

Finom

borok

Három burgenlandi osztrák pincészet kékfrankosa kapott nagydíjat a csütörtökön tizedik alkalommal megrendezett kékfrankosok szekszárdi borversenyén.

car

A járműkövető rendszerek fejlesztésével és menedzselésével foglalkozó WebEye Hungary 2017-es árbevétele a vártnál nagyobb mértékben, 2,01 milliárd forintról 2,2 milliárd forintra nőtt. 

E-mail cím:


Jelszó: