Jó közérzet

nagyon meleg

Továbbra is országszerte tartós hőségre figyelmeztet a meteorológiai szolgálat.

hőmérő

Vas és Győr-Moson-Sopron megyében vasárnap reggelre már 22 Celsius-fokra csökkent a hőmérséklet, Szombathelyen hét milliméternyi eső is esett.

nyár személyi kölcsönök

A nyár nem csak a kikapcsolódás és a nyaralás időszakának számít sokaknak, de rendszerint ekkorra időzítjük a lakásfelújítást, és a boldogító igen kimondása is gyakran ilyenkor történik. 

melegrekord

Csütörtökre már nyolc megyére és Budapestre is a legmagasabb, harmadfokú figyelmeztetését adta ki a hőség veszélye miatt a meteorológiai szolgálat.

hőség

A hőségben fontos a folyadék, az elektrolitok pótlása és a test, valamint a környezet hűtése. 

Ilyen is van

napsütés
A tartós hőség veszélye miatt a fővárosra és nyolc megyére ismét figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat csütörtökre.

időjárás

Változékony, többször csapadékos idő lesz a jövő héten nagy hőingadozással.

alma

Háromnapos gálaünnep kezdődött pénteken a Derecskei Gyümölcsösben abból az alkalomból, hogy ezen a hétvégén kerülnek kosárba az idei első érett Gála almák.

Első a család

gyerekek

Az óvodás és kisiskolás gyermekek különóráira a családok nagy része havonta 5-10 ezer forint körüli összeget költ gyerekenként.

család
Tizenhat fellépővel rendezik meg a Balaton északi partjának legnagyobb ingyenes családi gasztrofesztiválját, a Balaton Fesztivált június 29. és július 2. közt Balatonkenesén.

baba

Rendkívül szigorú feltételekhez kötnék, mely esetekben mehet haza 24 órával a szülés után az anya és az újszülött a kórházból.

Csak nőknek

gépel

Személyes bátorságról, merész döntésekről, vakmerő változtatásokról vagy éppen a próbálkozásról, vágyakozásról szóló női történeteket, "egyperces" videókat várnak április 9-ig az idei Terézanyu pályázatra.

melltartók

Valahányszor a fehérneműgyártó cégek felmérést végeznek, egy dolog feketén-fehéren kiderül: a nők teljesen tanácstalanok, ha a hozzájuk illő melltartó megtalálásáról van szó.

szomorú nő

Fontos, hogy a bántalmazott nők tudjanak segítséget kérni, hiszen sok esetben még mindig nem derül fény egy-egy bántalmazásra.

aids

Az elmúlt években Magyarországon a régió számos országával szemben nem nőtt ugrásszerűen a HIV-fertőzések száma, a kiszűrt HIV-pozitív betegek több mint 90 százaléka pedig korszerű kezelésben részesül Szlávik János infektológus szerint.

hőségriadó

Évente negyedmillió európai halálát okozhatják extrém időjárás miatti katasztrófák az évszázad végére.

Ép lélek

laptop

Valóban lehet hatékonyabb a home office az irodai környezetnél? Ha igen, vajon miért ódzkodnak tőle a munkáltatók?

internet

A kapcsolati erőszak áldozatainak indított online tanácsadó oldalt az Ökumenikus Segélyszervezet.

egészségügy

A kormány számára fontos az idős emberek hétköznapi biztonságának megteremtése, a gondozásra szorulók segítése.

Finom

Tojótyúktelep

Amíg a fipronillal szennyezett tojások ügye Európában nem tisztul le, addig Magyarországon a fogyasztók inkább a friss és jó minőségű, fipronil mentes magyar tojásokat válasszák.

Tokaji bor

Készül a Tokaji Borvidék szakácskönyve, a receptgyűjtemény összegyűjtését, rendszerezését és kiadását a Tokaj-Hegyalja Konyhája elnevezésű csoport vállalta fel. 

E-mail cím:


Jelszó: