Jó közérzet

nyaralás

Tízezrek hűsölnek a kánikulai napokban a hajdúszoboszlói strandon. Ezt mondta a Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és Egészségturisztikai Zrt. vezérigazgatója kedden az MTI érdeklődésére.

 

Sárvár

Többen fürdőznek, országszerte magas a fürdők látogatottsága, sok a belföldi és külföldi vendég.

szerelemSzemléletváltás van folyamatban a németek szexuális szokásaiban.

tüsszög

Az allergiásoknak érdemes a nyaralás előtt tájékozódniuk arról, hogy milyen pollenek és ételek jellemzőek az adott környékre.

allergiás

Egész hétvégén magas lesz a csalánfélék pollenkoncentrációja.

Ilyen is van

időjárás

Országszerte felhőszakadásra, heves zivatarokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat szombaton.

időjárás

Csaknem az egész országban továbbra is első- és másodfokú figyelmeztetések vannak érvényben, de néhány dunántúli megyére a zivatarok miatt is adott ki figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat.

e-cigi

Az e-cigaretta belélegzett párája károsíthatja az immunrendszert.

Első a család

gyerek
A magyar kormány a családot tekinti a legfőbb értéknek, politikája fókuszában a család, a gyermek és az egészség áll.

család

A családbarát szülészetek támogatásának fontosságát hangsúlyozta a Fiatal Családosok Klubjának alapítója az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában.

Apa két csemetéjével

Az Apaakadémia alapítója szerint kezd beépülni a köztudatba az apák napja.

Csak nőknek

lányok és Lamborghini

Bár az elmúlt több mint száz évben jelentősen átalakultak a női szerepek, a nőknek ma is több fronton, így a gyermeknevelés, a háztartási munka és a karrier területén is helyt kell állniuk.

egészségügy

Egyes vesebetegségek elsősorban a nőket érintik, a krónikus vesebetegségben például világszerte körülbelül 195 millió nő szenved. 

baba

Program indul a várandósság alatti és a közvetlenül szülés utáni halálozás csökkentésére az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) és az MSD Pharma gyógyszeripari vállalat együttműködésével.

Napszemüveg, kalap, napsütés

A következő napokban néhol ismét 35 fokig melegedhet a levegő, a hét második felében is csak kissé mérséklődik a kánikula, maradnak a 30 fok körüli maximumok.

internet

A WhatsApp nevű chatalkalmazáson egy Momo nevű horrorisztikus arc küldözget rémisztő üzeneteket gyerekeknek.

Ép lélek

lovak

Augusztus 18-án nyílik meg Szilvásváradon a lipicai lovasközpont, ahol ezen a napon az Emberi Erőforrások Minisztériuma szervezésében családi napot rendeznek.

kocogás

A kormány célja, hogy a magyar emberek minél tovább éljenek, ennek érdekében 2010 óta számos olyan döntést hozott, amellyel megfordíthatók a korábbi rossz tendenciák.

online hirdetést

A negyven évesnél fiatalabbak 17 százaléka rendszeresen, 59 százaléka pedig alkalmanként tanítja idősebb családtagjait az internet és a digitális eszközök használatára.

Finom

szójababolaj

Az átlagot meghaladó, hektáronként 3,5-4 tonnás szójatermésre számít a fehérjenövény második legnagyobb Baranya megyei termelője, a mohácsi Margittasziget 92 Kft. ügyvezetője. 

dinnye

Dinnyenapot rendeznek szombaton az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban, a vendégek kóstolhatnak a gyümölcsből, és nem hiányzik majd a dinnyeevőverseny sem a programok közül.

E-mail cím:


Jelszó: