WANTED! Legalább 1800 véradó kerestetik

WANTED! Legalább 1800 véradó kerestetik

Szeptember 3-án (szombat), 9-18 óra között legalább 1800 potenciális jó-tett-elkövetőt a RETRO Véradás hat country hangulatú "gyűjtőpontjának" (Budapest, Debrecen, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged) egyikén véradásra.

“Nekünk nincs szükségünk fejvadászokra, lasszóra, coltra, vágtató paripákra, hogy véradókat fogjunk! Bízunk benne, hogy a magad belső késztetésétől vezérelve, önként és dalolva jelentkezel véradásra – akár többed magaddal együtt – szeptember 3-án a RETRO Véradás egyik helyszínén, ahol a fülbemászó country zene ritmusára fogyaszthatod el a jól megérdemelt sörödet és ráadásként együtt tölthetsz pár órát hozzád hasonló “elkövetőkkel”. Ezzel hozzájárulsz a nyárvégi, kora őszi vérkészlet gyarapodásához, a betegek gyógyulásához, és egy felejthetetlen emlékkel leszel gazdagabb.

Amennyiben a helyszínen vért adsz egy sör-virsli retro menü, valamint egy ajándékcsomag (köztük sörös korsó sörnyitóval) a honoráriumod!” – olvasható az Országos Vérellátó Szolgálat közleményében. Véradás előtt kell enni és inni, valamint szükséges hozzá a személyi igazolvány, a lakcímkártya és a TAJ-szám.

Helyszínek:
Budapest – Városmajor (1122 Budapest, Városmajori Szabadtéri Színpad mellett)
Debrecen – Debreceni Regionális Vérellátó Központ (4026 Debrecen, Bem tér 19.)
Győr – Győri Regionális Vérellátó Központ (9027 Győr, Magyar u. 8.)
Miskolc – Miskolci Területi Vérellátó (3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 72-76.)
Pécs – Pécsi Regionális Vérellátó Központ (7624 Pécs, Pacsirta u. 3.)
Szeged – Szegedi Regionális Vérellátó Központ (6722 Szeged, Honvéd tér 4.)

Bővebb információért kattints ide!