Jön a világvége???

A megkérdezettek 8 százaléka fél attól, hogy 2012-ben eljön a világvége, az oroszok rettegnek tőle, a többség viszont nem hisz benne. Ez derül ki egy felmérésből.

Dimitris

Kollégái a “Kirekesztettek Szentje” titulussal illetik. A bölcs öregúr 1973 óta dolgozik együtt Bert Hellingerrel. Egyéni módszerével és egyedi ötleteivel járult hozzá ahhoz, hogy a családállítás új szintre emelkedjen. Archetípusokkal és mitológiai elemekkel dolgozik. Addig nem nyugszik, amíg egy görög istenség fel nem bukkan az állítás során. A mottója: “Lassan járj, tovább érsz”: nem bánja, ha több órán át tart egy állítás. Nevéhez fűződik a Csoportrezonancia módszere, így az állítás végén minden résztvevő részesül a mélyről jövő gyógyító energiákból.

lelkek

Akiben félelmet kelt a cím, az kérem, ne is olvasson tovább. Megnyugtatásképpen szeretnék néhány gondolatot megosztani. Mindenre van megoldás. Aki makkegészséges és soha nem volt orvosnál, nem szorult gyógyszerekre, az minden bizonnyal értetlenül nézi azt az embert, aki injekciókat kap, oltásokkal védi magát, de mégis sorra elkapja a vírusokat. Nem vagyunk egyformák, vannak akik a káros energiákra érzékenyebbek.

www

Bizonyára sokan hallottak már a spirituális választerápiáról, de a módszer lényegét és napi felhasználhatóságát talán még nem mindenki ismeri részleteiben.

kiszebábégetés

fotó: Bugány János/MTI

Egy babona szerint a kiszebáb elégetése megszabadítja az embereket minden bútól és bajtól. Bábot égettek Szolnokon.

jóga

Tudatosság Völgye címmel négynapos rendezvénysorozat kezdődik július 31-én Taliándörögdön.

Kígyó éve

Idén a bizonytalanság és turbulenciák jegyében háborúk törnek ki és szétesik az euróövezet. Ezt jósolják kínai asztrológusok. A dél-koreai rapper, Psy szerint azonban ugyanolyan sikeres lesz, mint 2012-ben.

Erich von Daniken

Erich von Däniken svájci író megalapozatlannak tartja az állítólag közeli világvégétől érzett félelmeket.

Dr. Agócs Gabriella

Orvosi egyetemet végzett, majd pszichiátriai szakvizsgát tett. Megismerkedett a pszichoanalízis módszerével és alternatív technikákat is elsajátított: hipnózist, NLP-t, transzlégzést és családállítást tanult. Előadásokat tart a Hellinger Intézetben és Dr. Vladimir Komin Légzés Intézetében.

felemelkedik a Föld

2012. Elérkeztünk a bűvös számhoz. Ami üzenetét tekintve az utóbbi években „globális „érdeklődéssé  vált. Nincs olyan szeglete a világnak, ahol valamilyen aspektusban ne emlegetnék.

Rákos Péter

Rákos Péter asztrológiai iskolát vezet, számos könyv szerzője. Ezúttal családállítóként mutatkozott be a Hellinger Intézet képzési modulján. Rendkívül kreatív módon és bátor kísérletezőkedvvel, de mindig a biztonságra törekedve integrál módszereket a családállításba.

világvége

Nem vált be a jóslata annak az amerikai keresztény mozgalomnak, amely hónapokon keresztül azt jósolta, hogy szombat este 6 órakor vége lesz a világnak.

a Thorpe Park

Több munkás is kísérteteket látott egy vidámparki csúszda építése közben Nagy-Britanniában, ezért a vállalkozás vezetősége úgy döntött, hogy áthelyezteti "szellemmentes" részre az építményt.

meditál a cégem

Stresszcsökkentés és megnövekedett hatékonyság. Németh Lilla interjúja egy meditáló cégvezetővel.

modern jósnő és a GOOGLE

Kristálygömb helyett a világhálót használta jövendöléshez két jósnő Romániában, de bevetett telefonlehallgatást és rejtett kamerát is.

alvás

Volt egy álmom... Régóta próbálják a titkosszolgálatok kifejleszteni az igazságszérumot, amitől a foglyul ejtett delikvens megnyílik vallatóinak és felfedi titkait. Egy svájci laboratóriumban készült el az a szer, ami felébreszti a lelkiismeretet.

Jó lányok-rossz fiúk

Gyakran hangzik el a kérdés női magazinokban, hogy a „jó lányok” miért választják előszeretettel párnak a „rossz fiúkat”? Fotómodellek rendre drog- és alkoholfüggő, agresszív rocksztárok karjaiban kötnek ki. Az ellentétek vonzzák egymást, szokták egy mondattal elintézni a kérdést.

Bloemen

 

fotó: Bukovinsky Anna

 

Tudja-e mi az a karma? Mi történik a gyilkosokkal következő éltükben? Mi a legfontosabb teendőnk? Mit keres Magyarországon egy hun vezér reinkarnációja? És azt hogy, mit csinál egy holisztikus terapeuta? Ha bármelyik kérdésre nem a válasza, de kíváncsi lenne rá, ezt feltétlenül el kell olvasnia!

szepes_maria

Így nevezték el még életében az írónőt, aki földi pályafutásának 99 esztendejében úgy élt, ahogy beszélt. Húsz esztendős szoros barátságunk alatt egyszer sem „kaptam rajta”, hogy olyasmit mondana, amit ne tapasztalt volna meg, hogy bármivel is dicsekedne, ami nem az övé, beleértve az emberi tulajdonságokat is.

E-mail cím:


Jelszó: