Szavazzon, hogy tudjuk, mi a véleménye!

Önt érdekli a politika?

Igen
Nem
Csak bizonyos időszakokban (pl. választás) figyelek rá
Nem tudom

Közérdekű információk

Sitten a magyar bűnbanda

2012. március 21. Sikeradó/MTI/ANSA

Fiatal lány
A modenai rendőrök kéjnőket futtató magyar bűnbandát számoltak fel, összesen tizenhat letartóztatási paranccsal a kezükben csaptak le az "operazione Csum Csum" fedőnevű akció keretében a bűnözőkre kedden.

Az olasz rendőrök egy éve készítették elő a Modena megyében (Emilia–Romagna régió) a szexuális szolgáltatások terén 2011-ben - több tucatnyi magyar lány futtatásával - monopóliumra szert tett magyar bűnözői csoport elleni akciót. A nyomozás során feltárták, hogyan szervezik be és kényszerítik a lányokat prostitúcióra, miként utaztatják őket Olaszországba és vissza és azt is, hogyan szervezik meg a logisztikai ellátást.

Az ANSA olasz hírügynökség beszámolója szerint a felszámolt banda döntötte el, miként árulják szolgáltatásaikat a kéjhölgyek. A "területi átfedéseket kizárva szervezték meg kíséretüket", illetve a prostituáltak begyűjtését a szolgáltatások után, továbbá felléptek a területükön megjelenő konkurens kéjhölgyek és stricik ellen. A futtatott lányok állandó ellenőrzés alatt álltak, mobiltelefonon és autós "járőrözéssel" is.


0
E-mail cím:


Jelszó: