Vilmost és Harryt is meglepte a nagyi "filmszerepe"

Vilmost és Harryt is meglepte a nagyi "filmszerepe"

Harry és WilliamHarry és VilmosUnokái, Vilmos és Harry herceg is elképedt, amikor meghallotta, hogy II. Erzsébet brit királynő "Bond-lányként" szerepet vállalt a londoni olimpia megnyitójára készült filmjelenetben.

“Hogy őszinte legyek, mi is sötétben tapogatóztunk, akkora volt a titkolózás” – mondta a BBC közszolgálati adónak pénteken adott interjújában Vilmos herceg. Öccse, Harry viccelődve hozzáfűzte: a királynő “olyan jó alakítást nyújtott, hogy felkérték, játsszon a következő Bond-filmben. Szóval örülök neki”.

Károly trónörökös herceg fiai a július 27-i megnyitó előtt csak pletykákat hallottak az uralkodó “fellépéséről”. “Beszéltünk is róla, de végül arra jutottunk, hogy minden bizonnyal nem fog megtörténni” – mondta Vilmos. A királynő azonban rácáfolt a várakozásokra, és saját magát alakítva feltűnt Daniel Craig oldalán egy hatperces, mini Bond-filmben. A hercegek meglepődtek nagyanyjuk “eddig ismeretlen” hobbiján. “Az ember nem vár ilyet a királynőtől, de úgy vélem, ez (a színjátszás) igazán jó sport lehet neki” – tréfálkozott Harry.