Beindult a Campus

Beindult a Campus

Szerdán kezdődött a négy napig tartó, Kelet-Magyarországon a legnagyobb nyári fesztivál, a debreceni Campus. Fellép az Asteroids Galaxy Tour, jubileumi koncertet tart a Tankcsapda, zenél a Quimby, a Punnany Massif, a Carbonfools vagy a Heaven Street Seven is.

A Campus Fesztivál tavalyi látogatószáma meghaladta a 60 000-et, ami csúcsnak számít a rendezvény eddigi történetében. A fesztivál idén visszaköltözik a megújult Nagyerdei Stadion szomszédságába, az aréna fényjátékkal kapcsolódik a Campushoz, amelynek emblémája, a több mint százéves víztorony is különleges megvilágítást kap.

A dán The Asteroids Galaxy Tour pénteken lép fel és lesznek neves külföldi dj-k a több mint ezer négyzetméteres party csarnokban, a Telekom Hallban is. Közöttük lesz a svájci Dj Antoine (szintén pénteken) és a német Wankelmut (szombaton). Az Aréna sátorban zenél a punkos dél-kaliforniai Nations Afire.

A hazai zenei élet legjobbjainak képviseletében kétszáznál is több fellépő lesz látható és hallható. Szombaton “hazai pályán” is megünnepli 25. születésnapját a debreceni Tankcsapda, emellett zenélni fog például a Quimby, a Punnany Massif, Rúzsa Magdi, a Budapest Bár, a Kowalsky meg a Vega, a Vad Fruttik, a Carbonfools, a Hősök, az Intim Torna Illegál, a Heaven Street Seven, a Road, a Supernem, a Fish!, a Bëlga, Majka és Curtis, Bárány Attila és Julia Carpenter. A mintegy húsz hektáros összterületű fesztiválon nem csak a zene dominál: lesz színház, mozi, sport, humor, képzőművészet, költészet és gasztronómia is.

Kapcsolódó cikkek