Kiváló

adomány

A rossz idő ellenére is sikeres volt az önkormányzati szervezésű jótékonysági nap szombaton a zalaegerszegi AquaCityben.

búza

Az időjárás viszontagságai ellenére a várakozásokat felülmúlta az idei búzatermés.

idegenforgalom
Még az idén elkezdődhet az egri vár és környezete fejlesztési programjának megvalósítása csaknem 5 milliárd forint költségvetési forrás bevonásával.

búza

A nyári aratási munkák befejelődtek az országban, őszi búzából mintegy 5 millió tonna termett összesen.

Játékosoknak

KENÓ

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az augusztus 11-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták.

KENÓ

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az augusztus 9-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták.

Skandináv lottó

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az augusztus 9-én megtartott 32. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták.

injekció

Kuruzslás miatt folytatnak eljárást egy 51 éves nő ellen Salgótarjánban, az asszony "ősi gyógyítás" néven hirdette szolgáltatásait egy helyi lapban.

Ország háza

DK Demokratikus Koalíció

Az ellenzéki párt szerint a Fidesz beismerte, hogy a saját elitkórházát építi.

FIDESZ 

Ezt írta a Velencei Bizottságnak a felsőoktatási törvény módosítása ügyében közzétett véleménye kapcsán pénteken kiadott közleményében a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

Ezt már elértük

TeSzedd! önkéntes akció

Szeptember 15-17-én lesz a TeSzedd!2017 - önkéntesen a tiszta Magyarországért akció.


Több mint kétszázan ismerkedtek a magyar nyelvvel és kultúrával ezen a nyáron a fennállásának 90. évfordulóját ünneplő Debreceni Nyári Egyetemen.

money

Közel 700 millió forintot szán a kormány az észak-magyarországi, valamint észak-alföldi lovas turisztikai infrastrukturális fejlesztésekre.

Bírák előtt

cannabis

Huszonhét kilogramm, mintegy 54 millió forint értékű marihuánát foglaltak le a pénzügyőrök egy szerb férfi kocsijában Röszkénél.


DK Demokratikus KoalícióA Magyar Nemzet összehasonlítása szerint Mészáros Lőrinc cégei fizetik a legalacsonyabb béreket a nagy közbeszerzéseket elnyerő cégek közül.

Együtt - a Korszakváltók pártja

Az Együtt szerint a kormány hibájából nem kapták meg az ígért támogatásokat és vesztettek ezzel több százezer forintot a Vállalkozz Itthon Fiatal! nevű program résztvevői.

Nagy tettek

szegény gyerek
Iskolakezdés együtt! címmel hatodszorra hirdet országos pénzadománygyűjtést az Ökumenikus Segélyszervezet ezer gyermek beiskolázásának támogatására.

Börtön és egy férfi bilincsben
Közveszélyokozás miatt vádat emelt a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség egy 53 éves férfi ellen, aki tavaly ősszel magára robbantotta hétvégi házát Bőnyben.

fiatalok árnyéka
Száz határsértőt tartóztattak föl péntektől vasárnapig az ország területén a rendőrök.

Aranyos

rétisas

Két rétisasfióka nevelkedett fel és repült ki a fészekből a Pilisi Parkerdő Zrt. pilismaróti erdészetének területén egy háborítatlan völgyben, a Dunától néhány kilométerre.

Jó reménység foka

Egyetemi hallgatók

Január elsejétől az első nyelvvizsga díját legfeljebb a minimálbér 25 százalékáig  megtéríti az állam a 35. életévüket még be nem töltött sikeres vizsgázóknak.

E-mail cím:


Jelszó: