Kiváló

útfelújítás

Több mint kétmilliárd forintból öt helyen indul útfelújítás Kecskeméten.

profit

Falusi útalap létrehozásáról döntött a kormány, az intézkedés célja, hogy az alsóbbrendű utak minősége is javuljon a jövőben.

gyermekek

Mintegy 4,4 milliárd forintot fordít idén a kormányzat gyerekek táboroztatására, aminek köszönhetően eddig is százezrek vehettek részt a nyári vagy évközi programokon.

pénz

A zöldterületek felújítása és bővítése, valamint a városközpont kulturális, kereskedelmi és szolgáltató jellegének erősítése a célja annak a mintegy 200 millió forintos projektnek, amelynek munkálatai nemrég kezdődtek Letenyén.

Játékosoknak

hatos lottó

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 38. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki.

KENÓ

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a szeptember 23-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták ki.

Luxor

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 38. heti Luxor-számsorsolás nyerőszámai a következők.

FideszNyíltan bevándorláspárti politikusnak nevezte a Demokratikus Koalíció elnökét és Szeged szocialista polgármesterét a Fidesz helyi elnöke pénteken Szegeden.

Ország háza

Gy. Németh Erzsébet

A Demokratikus Koalíció aláírásgyűjtést indított annak érdekében, hogy a fővárosi főpolgármestert a jövőben is közvetlenül válasszák.

pm
A Párbeszéd elfogadhatatlannak tartja, hogy a kormány az autóipar érdekei miatt nem akarja aláírni a 2030-ig szóló uniós légszennyezettségi normák szigorítását.

Ezt már elértük


A három kategóriában odaítélt fődíjat a Sárvári Gyógyfürdő Kft., a Neuron Szoftver Kft., valamint a Reálterv Építésziroda Kft. kapta.

állást keresek

A magyarok idegennyelv-tudásának fejlesztését célozza meg a kormány.

család

Tavaly mintegy 288 milliárd forintot hagyott a kormány a családoknál, 23,5 milliárddal többet, mint 2016-ban. 

Bírák előtt

hammer

Hét és fél, illetve hét év fegyházbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék két férfit, akik egy nagykőrösi tanyán hónapokon át amfetaminlabort működtettek 2015-ben.

Jobbik

A Jobbik országgyűlési határozati javaslatban kezdeményezi Magyarország csatlakozását az európai ügyészséghez, mivel szerintük az Orbán-kormány korrupciója veszélyezteti az uniós forrásokat.

LMP

Az LMP szerint Orbán Viktor miniszterelnök a Sargentini-jelentés elfogadását követően alkalmatlanná vált arra, hogy európai szinten fellépjen a migráció kezelésében.

Nagy tettek

Marihuána
Nagy mennyiségű indiai kendert termesztett egy kukoricásában és egy fóliasátorban egy baksi férfi, a rendőrök a 62 éves gyanúsítottat őrizetbe vették.

Férfi bilincsben

Piramisjáték szervezése miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség egy férfival szemben, aki magát egy új egyház vezetőjének kiadva gyűjtött pénzt.

Börtönrácsok mögött álló férfi

Másfél év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a Kaposvári Járásbíróság egy dombóvári férfit, akinél szeptember elején négy, engedély nélkül tartott lőfegyvert és mintegy száz lőszert találtak.

Aranyos

szurikata

Szurikáták születtek a Szegedi Vadasparkban, a látogatók már meg is figyelhetik a két kölyköt, mert egyre több időt töltenek az üregeken kívül.

Jó reménység foka

Tisza

Megkezdődött az árvízvédelmi védvonalak fejlesztése a Tisza középső szakaszának térségében.

E-mail cím:


Jelszó: