Kiváló

Forint zsákot tartó emberkeA Modern városok programban Érd rendelkezésére álló 70 milliárd forintból már 42 milliárd a városba került.

forgalom

Csaknem 180 millió forintos ráfordítással leromlott állapotú városrészekben újít fel lakásokat Szekszárdon az önkormányzat.

pénz

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program forrásaiból több mint 55 milliárd forint értékben valósulnak meg fejlesztések a 2014 és 2020 közötti európai uniós finanszírozási ciklusban Baranya megyében.

húsvét keresztje

Új római katolikus templom épül Hódmezővásárhelyen, a Kertvárosban.

Játékosoknak

lottó szelvény

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 11. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki.

KENÓ

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a március 15-ei KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták ki.

Skandináv lottó
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a március 14-én megtartott 11. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki.


A budapesti után áldozatsegítő központ nyílt hétfőn Miskolcon, a létesítmények átadásával megkezdődött egy országos hálózat létrehozása.

Ország háza

deutsch tamás
Április 8-án megakadályozhatjuk, hogy Magyarország bevándorlóország legyen és tehetünk azért, hogy magyar ország maradjon.

Mesterházy Attila

Szabad, önálló és erős Budapestet, most! - jelmondattal ismertette az MSZP-Párbeszéd a fővárosi programját szombaton, Budapesten.

Ezt már elértük

gumiabroncs

Átadták a Mol csoporthoz tartozó tiszaújvárosi Mol Petrokémia Zrt., korábbi nevén Tiszai Vegyi Kombinát szintetikus gumigyárát hétfőn, az avatáson ott volt Orbán Viktor miniszterelnök is.

elektromosság
Heves megyében az áramellátásban keletkezett károkat mindenhol felszámolta a szolgáltató.

választanak

A Nemzeti Választási Iroda a jövő héten postázza azoknak a külföldön élő magyar választóknak a szavazási levélcsomagját, akik levélben voksolhatnak április 8-án.

Bírák előtt

ikszel

Hétfőn 16 óráig kell megválasztani a szavazatszámláló bizottságok tagjait az áprilisi országgyűlési választásra. 

Karácsony Gergely,PM

Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje vasárnap árnyékkormányának tagjaival és szakértőkkel tárgyalt egy antikorrupciós ügyészség felállításának lehetőségéről.

Szél Bernadett

Ezt mondta az LMP kormányfőjelöltje szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján az ellenzéki pártok együttműködésével kapcsolatban. 

Nagy tettek

segély

Több és korszerűbb jármű jut a légi mentőknek, magyar tulajdonú EC-135-ös helikopterekkel szünteti meg a kormány az osztrák függőségi helyzetet.

határsértők

Harminckét határsértőt tartóztattak föl péntektől vasárnapig az ország területén a rendőrök.

Téli olimpia

fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

A miniszterelnök szerint vannak, akik szerint az akadályok azért vannak, hogy átugorjuk őket, akik azt mondják, hogy ide nekem az oroszlánt is.

Aranyos

Orbán Viktor

Orbán Viktor kormányfő hétfőn levélben gratulált Vlagyimir Putyin orosz elnöknek vasárnapi újraválasztásához.

Jó reménység foka


Valamennyi belvízvédelmi szakaszon készültség van érvényben Békés megyében, az elöntött terület nagysága meghaladja a 11 ezer hektárt.

E-mail cím:


Jelszó: