Kiváló

sín

A Budapest-Cegléd vonalon megjavították a délután meghibásodott biztosítóberendezést, Üllő és Monor között befejeződött a baleset utáni helyszínelés.

sétány

Csaknem 100 millió forint beruházásával egy mintegy hat méter magasan és több mint 300 méter hosszan épített Lombkorona sétányt adtak át szerdán a Karcagi Parkerdőben.

oktatás

Minden eddiginél jobb eredményeket értek el a negyedik osztályos magyar diákok a szövegértési képességeket vizsgáló PIRLS felmérésen tavaly. 

adományok

A beruházás száz százalékban európai uniós támogatásból valósul meg, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programból 170 millió forintot nyertek a 620 négyzetméter alapterületű óvoda megépítéséhez. 

Játékosoknak

KENÓ

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a december 13-ai KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták ki.

KENÓ

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a december 12-ei KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták ki.

lottó szelvény
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 49. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki.

Nemzeti konzultáció

A Fidesz-frakció szerint a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció rekord magas részvétellel lezárult ugyan, de "az igazi csata csak most kezdődik", amit az is mutat, hogy a kötelező kvóta napirenden van az aktuális uniós csúcstalálkozón.

Ország háza

választásPolgármestert és önkormányzati képviselőket választanak vasárnap a Tolna megyei Pusztahencsén.

MSZP pulpitus

Galló Béla politológus szerint az MSZP súlyos válságban van a személyiségeket tekintve is, ezért kényszerül arra, hogy egy másik párttól próbáljon miniszterelnök-jelöltet "kölcsönözni".

Ezt már elértük

emelkedés

Egyre több az országban a kistermelői piac és a kistermelő, utóbbiak száma 2010 óta megháromszorozódott és számuk most 17 ezer felett van.

festmény

Több 19. századi festménnyel, köztük két Barabás Miklós-alkotással gazdagodott a gyulai Almásy-kastély.

ovi

Több mint száz kisgyereknek ad helyet a Zalaegerszeg andráshidai városrészében újonnan épült óvoda, amelyet szerdán avattak fel.

Bírák előtt

ötlet

Kiszelly Zoltán politológus szerint a Jobbik részvétet akar kelteni közösségi pénzgyűjtési akciójával, de azt "nem biztos, hogy hozzáteszi", hogy megszegte a szabályokat.

MSZP

Az MSZP szerint legalább negyven százalékos béremelésre van szükség az egészségügyben, ezt költségvetési átcsoportosítással, például a "luxusberuházások" elhagyásával meg lehetne oldani.

Jobbik

A közösségi adományozási kampány negyedik napjának végéig már sok ezer magyar ember áldozott arra a saját pénzéből, hogy a Fidesz tervei ellenére a legnagyobb ellenzéki párt, a Jobbik mégis el tudjon majd indulni a választáson.

Nagy tettek

Mikulás

In­gye­nes ren­dez­vé­nyen ve­het­nek részt a For­ma1 ra­jon­gók és gye­re­ket is vár­nak a Mi­ku­lás­gyár Grand Prix-re.

rács mögött

Egy tizennyolc évvel ezelőtt történt budakalászi gyilkosság gyanúsítottjának előzetes letartóztatását indítványozta a Pest Megyei Főügyészség.

élelmiszer

Kétnapos élelmiszergyűjtést szervez a Magyar Vöröskereszt pénteken és szombaton országosan 111 Tesco hipermarketben, hogy az adománnyal a téli időszakban is segítse a nehéz helyzetben élőket.

Aranyos

recés kiszsiráf

fotó: Czeglédi Zsolt/MTI

A Szilveszter és Emma frigyéből világra jött recés zsiráf mintegy 450 napnyi vemhesség után, november 22-én látta meg a napvilágot.

Jó reménység foka

gyógynövény

A begyűjtött és termesztett gyógynövény mennyisége folyamatosan csökken, a tendencia megfordításához a gyűjtés, valamint a termesztés területén is váltásra van szükség a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szerint.

E-mail cím:


Jelszó: