Kiváló

Bölcsődei kisgyerekek

Átadták a csontvelő-átültetésen átesett, orvosi felügyeletet igénylő gyerekek és szüleik részére fenntartott Démétér Ház új épületszárnyát hétfőn Budapesten.

Fehér gólya
Megkezdődött Hortobágy és a romániai Szalacs turisztikai fejlesztési és természetvédelmi értékvédő projektje.

húsvét keresztje

Átadták a budajenői német nemzetiség felújított, eredetileg 1916-ban állított egyik út menti emlékkeresztjét szombaton.

eltűnt helikopter
Új katonai helikoptereket szerez be a Magyar Honvédség.

Játékosoknak

Skandináv lottó

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a július 18-én megtartott 29. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki.


KENÓ

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a július 18-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták ki.

KENÓ

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a július 17-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták ki.

hammer

Emberölés bűntette miatt vádat emeltek az ellen az elmebetegségben szenvedő férfi ellen, aki idén januárban megölte édesapját Tornyospálcán.

Ország háza

FIDESZ

A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc és kormánya munkanélkülivé tett több százezer embert és a többieket is megalázó bérekért dolgoztatta.

Csárdi Antal

Az LMP arra szólítja fel a kormányt, hogy haladéktalanul állítsa le a paksi bővítést, az arra szánt forrást pedig környezettudatos beruházásokra fordítsa.

Ezt már elértük

kézfogás

Újranyílik Észtország fővárosában, Tallinnban a magyar nagykövetség a kormánynak a Magyar Közlöny szerdai számában közzétett határozata szerint.

Rádió mikrofon

Nyertest hirdetett a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a Velence Meleg-hegy 90,4 MHz és a Veszprém 90,6 MHz rádiós frekvenciák pályázatain.

hulladéklerakó

Kilencszázhatvan millió forintból fejlesztik Mosonmagyaróvár és környéke hulladékgazdálkodási rendszerét.

Bírák előtt

judge

Nők futtatása miatt emelt vádat a Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség egy férfi ellen, aki 2011-2012-ben négy magyar nőt közvetített ki külföldre, hogy rendszeres haszonra tegyen szert.

Gréczy Zsolt
A Demokratikus Koalíció szerint a cafeteriát érintő "megszorító intézkedés" havi több ezer forintot vesz ki a munkavállalók zsebéből.

tőzsde
Farkas Örs politikai elemző szerint a választóknak az ellenzékkel van problémájuk, függetlenül attól, hogy milyen elgondolás szerint indulnak a jelöltjeik.

Nagy tettek


Hat fürdőzőt - köztük öt gyermeket és egy 36 éves nőt - mentettek ki a rendőrök a Drávából szerdán.


rendőrség

Elrendelte az inárcsi hivatali dolgozót leszúró férfi letartóztatását a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírája pénteken.

Tizenöt, Spanyolországban csalással megszerzett járművet foglalt le a rendőrség egy bűnbandától egy hét megyére kiterjedő akcióban.

Aranyos

elefántborjú Nyíregyházán

fotó: Balázs Attila/MTI

A feltehetően nőstény kiselefántot természetes úton, komplikációmentesen hozta világra az anyja.

Jó reménység foka

üzemanyag

A Mol bruttó 5 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és ugyancsak 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken.

E-mail cím:


Jelszó: