Kiváló

család

A családbarát ország nem csak gyerekbarátot jelent vagy a kisgyermekes szülők támogatását, hanem idősbarát is egyben.

Jézus

A katolikus egyház vasárnap ünnepli az úrnapját, amely az oltáriszentség, vagyis Jézus kenyérben és borban maradandó jelenlétének ünnepe.

vonatsínek

Ismét a menetrend szerint közlekednek a vonatok a Budapest-Győr vonalon, miután helyreállították a Tatabánya és Szárliget között megsérült a felsővezetéket.

kereszt

Székely János esztergom-budapesti segédpüspököt nevezte ki Ferenc pápa a Szombathelyi Egyházmegye élére.

Játékosoknak

Luxor

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. heti Luxor-számsorsolás nyerőszámai a következők.

KENÓ

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a június 16-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták.

KENÓ

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a június 15-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták.

parlament

Egyszerű többséggel is megszavazhatja a politikai reklámok kihelyezésének szigorítását célzó úgynevezett plakáttörvény-javaslatot az Országgyűlés.

Ország háza

Kósa Lajos
Az ellenzék a plakáttörvény elutasításával a rendszerszintű korrupció pártjára állt, várja az oligarchák adományait, az MSZP pedig "kilóra megvehető".

Fidesz

A Fidesz-frakció szóvivője lát arra most lehetőséget, hogy meglegyen a kétharmados többség és elfogadja a plakáttörvényt a parlament.

Ezt már elértük

Kerékpárút

Csaknem 800 millió forintot fordítanak Zala megyében bicikli-utak építésére és kerékpárosbarát fejlesztésekre a TOP keretében.

MÁV

Országszerte ötven százalékos alkalmi menettérti vasúti kedvezményt biztosít a szombati Múzeumok éjszakája programjaira utazó közönségnek a Magyar Államvasutak Zrt. 

foci

Ünnepélyesen leleplezték a Kubala Lászlóról, az 1950-es évek világklasszis labdarúgójáról, az FC Barcelona néhai játékosáról elnevezett park "alapkövét" Budapest XIII. kerületében.

Bírák előtt

marihuána,röszke,negyvenmillió

Egy kisbuszban két kilogramm marihuánát, egy teherautóban pedig 6438 levél Magyarországon nem engedélyezett gyógyszert, illetve potencianövelőt találtak a pénzügyőrök Röszkén.

Gy. Németh Erzsébet
A Demokratikus Koalíció kezdeményezte, hogy a Fővárosi Közgyűlés következő ülésére a főpolgármester nyújtson be előterjesztést arról, miből finanszírozná Budapest a 3-as metró felújításának 30 milliárdos pluszforrásigényét.

szúnyog

A központi szúnyoggyérítési program negyedik hetében újabb 67 ezer hektáron folyik a szúnyogirtás, ami 217 települést érint.

Nagy tettek

fiatalok árnyéka

Száztizenöt határsértőt tartóztattak föl péntektől vasárnapig az ország területén a rendőrök.

kezek

A nyári szünetben is igényelhetik a rászoruló gyermekek szülei az ingyenes étkeztetést.

viagra

Csaknem száz doboz Magyarországon nem engedélyezett potencianövelőt találtak egy szerb férfi autójában elrejtve a pénzügyőrök Röszkén.

Aranyos

tamarin

Párt kapott a Szegedi Vadasparkban gondozott csupaszpofájú tamarin, a fiatal nőstény egy spanyol állatkertből érkezett a Tisza-parti városba.

Jó reménység foka

kultúra

Több mint tízezer látogatóra számítanak péntektől vasárnapig az Őrségi Vásáron, amelyen a helyi értékek bemutatását állítják a középpontba.

E-mail cím:


Jelszó: