Kiváló

iskola, gyerek, gyerek az iskolában mosolyog
Új református iskola épül a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Fehérgyarmaton, a négymilliárd forintos beruházással, állami támogatással megvalósuló iskolaépület alapkövét vasárnap helyezték el a szatmári kisvárosban.

pénz
Novemberben kapják kézhez a nyugdíjasok a nyugdíjprémiumot, valamint a nyugdíjkorrekció összegét.

V4

A visegrádi négyek határozottan kiálltak az Európai Unió nyugat-balkáni bővítése mellett szerdán Budapesten, a térség külügyminisztereinek találkozóját követő sajtótájékoztatón.

Orbán Viktor

Magyarországon minden készen áll ahhoz, hogy a következő évek a gazdasági sikerek jegyében teljenek el.

Játékosoknak

KENÓ

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az október 16-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták ki.

 

ötös lottó

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 41. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki. 

KENÓ

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az október 14-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták ki.

zászló

A magyaroknak mindig meg kellett harcolniuk a szabadságért, így volt ez 1956-ban és most is.

Ország háza

Korózs Lajos

Az MSZP programjában ugyanis saját vallomásuk szerint kiemelt szerepe van egy igazságos és méltányos nyugdíjrendszer kialakításának.

FIDESZ

Országgyűlési határozati javaslatot nyújtott be a Fidesz a Czeglédy-ügyben érintett diákok kárrendezésével kapcsolatban.

Ezt már elértük

Vodafone

A Vodafone Magyarország kínálatában is elérhető hétfőtől a Digitális jólét alapcsomag, amelynek elindulása óta a hétfői rendezvényen írták alá 11. alkalommal a védjegy használatáról szóló megállapodást.

napraforgó

Befejezték a napraforgó betakarítását Békés megyében. A gazdák átlagos évet zártak, a tavalyinál több termés lett, ám a beltartalmi értékek elmaradnak az egy évvel korábbitól.

money

Sok a félreértés az örökléssel és a hagyatékkal kapcsolatban, mivel előfordul, hogy az örökül hagyónak tartozása, hitele volt.

Bírák előtt

határsértők

Aranycsempészeket fogtak el a röszkei határátkelőhelyen. Egy osztrák férfi és egy török nő összesen csaknem 900 grammnyi arany ékszert próbált illegálisan Magyarországra behozni.


Jobbik

Jogszabálysértőnek tartja a Jobbik fővárosi képviselője, hogy a Fővárosi Közgyűlés szerdai rendkívüli ülésére benyújtott, a római-parti védművel kapcsolatos egyetlen előterjesztés tartalma az ülés kezdete előtt pár perccel sem ismert.

Taxi

Csaknem 1250 járművet ellenőriztek az idegenforgalmi főszezonban tartott fokozott akcióban a közlekedési hatóság szakemberei, 98 esetben kellett eljárniuk.

Nagy tettek

bilincs

Több mint száznegyven idős embert károsított meg az a három csaló, aki a Don-kanyarban elhunyt áldozatok hozzátartozóit hitegette kárpótlással az ország több megyéjében. A roma holokauszt is szóba került.

futás
Ma már nem kapjuk fel a fejünket értetlenül, ha azt halljuk, hogy egy ismerősünk jótékony futóként indul egy maratonon. De nem volt ez mindig így. 

nyomozás

Négy és fél milliárd forintos költségvetési csalás miatt javasol vádemelést a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-Dunántúli Bűnügyi Igazgatósága egy munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó cégláncolat vezetőivel szemben.

Aranyos

denevér

Látványetetésekkel, sétákkal, állatbemutatókkal, kulturális és zenei programokkal várják a látogatókat ma országszerte 12 intézményben, az Állatkertek éjszakája sorozat keretében.

Jó reménység foka

iskola

Átfogó fejlesztési programot indít az Oktatási Hivatal az iskolaelhagyás csökkentésére, a projekt 12,9 milliárd forintos európai uniós támogatásból valósul meg.

E-mail cím:


Jelszó: