Kiváló

pénzköteget tartó üzletember

Két, összesen csaknem másfélmilliárd forint összköltségű pályázat beadásáról döntött csütörtökön egyhangúlag a békéscsabai közgyűlés.

Novák Katalin

Rendkívül pozitívnak értékelte az elmúlt évet a magyar népesség mutatói szempontjából Novák Katalin szerdán Budapesten.

diákok

Idén szeptembertől már minden szakgimnázium tantárgyi keretek között nevelheti diákjait pénzügyi tudatosságra.

Vatikán kereszttel

Gájer László szerint az élet és a halál nagy kérdéseiről szól a húsvét ünnepe.

Játékosoknak

KENÓ 

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az április 27-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták.

KENÓ

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az április 24-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták.

lottó szelvény

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 16. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki.

A kormány május 2-án nyújtja be a 2018-as költségvetésre vonatkozó javaslatát a parlamentnek, amelyet június 15-ig elfogad a Ház.

Ország háza

Ikotity István

Az LMP parlamenti vizsgálóbizottsággal világítaná át a Vizes VB irreális túlköltéseit:  a párt már össze is gyűjtötte az ehhez szükséges aláírásokat.


Schmuck Erzsébet

A LMP arról beszélt, hogy a Gazdasági bizottság a tegnapi ülésen visszavonta a munkavállalók kiszolgáltatottságát tovább fokozó "sunyi módon" benyújtott törvényjavaslatot.


Ezt már elértük

diákok

Az idei középfokú felvételik során a jelentkezők 96,9 százaléka felvételt nyert valamelyik középfokú oktatási intézménybe.

csalódott kutyus

Tavaly nem vándoroltak ki olyan sokan az országból, mint a korábbi években, de továbbra is sok fiatal keresi a boldogulását külföldön.

iskola

Egyre izgalmasabb és drágább táborok várják idén nyáron a gyerekeket, a legnépszerűbbek a kaland- és sporttáborok.

Bírák előtt

pirula

Tizenkétezer doboz, Magyarországon nem engedélyezett gyógyszert és gyógyászati készítményt találtak egy kamion utánfutójában a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei.

Botka László Debrecenben

fotó: Czeglédi Zsolt/MTI

Ezzel a gondolattal sszegezte országjáró körútjának tapasztalatait az MSZP miniszterelnök-jelöltje csütörtök délután Debrecen főterén.

Szilágyi György, Jobbik 

A Jobbik kormányra kerülése esetén visszavenne minden olyan közpénzt, amelyeket törvénytelenül, trükkökkel szereztek meg.

Nagy tettek

ítélet

Nem jogerősen hat év börtönre ítélte a Nyíregyházi Törvényszék hétfőn azt a férfit, aki 2015 nyarán - minden indok nélkül - az utcán fejberúgott egy férfit a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszabezdéden. 

kezek

Idén is mind a négy iskolai szünetben, tehát a csütörtökön kezdődő tavaszi szünetben is kapnak meleg ételt a hátrányos helyzetű családok gyerekei.

késsel a kézben

Feltehetően a fia ölte meg a szombaton, Mernyén holtan talált nőt.

Aranyos

törpevíziló

Fotó: Balázs Attila/MTI

Törpevíziló született a Nyíregyházi Állatparkban, az utódot kedden mutatták be a nyírségi megyeszékhely látványosságában.

Jó reménység foka

kézfogás

Pénteken megszülethet a 2017-es bérmegállapodás a BKV menedzsmentje és a két legnagyobb szakszervezeti tömörülés között.

E-mail cím:


Jelszó: