Új autókkal gazdagodtak olimpikonjaink

Új autókkal gazdagodtak olimpikonjaink

Douchev-Janics Natasa kapta a kétmilliomodik esztergomi Suzukitfotó: Kelemen Zoltán Gergely/MTIÚj kocsikat vehettek át pénteken a jövő évi londoni ötkarikás játékokra készülő sportolók és edzőik a Magyar Suzuki Zrt.-től, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) gyémánt fokozatú szponzorától.

A MOB közleménye szerint a negyvenöt autóból – új Swiftekből és Kizashikból – álló flotta feladata, hogy segítse a felkészülést, megkönnyítse, kényelmesebbé tegye a sportolók és trénereik életét a londoni olimpiáig hátralévő időben.

Hisashi Takeuchi

Hisashi Takeuchi

“Örömünkre szolgál, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság gyémánt fokozatú támogatója, a Magyar Suzuki Zrt. évek óta a magyar sport, a magyar olimpiai csapat érdekeit szolgálja – nyilatkozta Borkai Zsolt, a MOB elnöke. – Nagyon köszönjük, hogy támogatásukkal hozzájárulnak ahhoz a megfeszített munkához, amely a magyar sportéletben folyik, és biztosítják a nyugodt körülményeket a londoni felkészüléshez. Bízom benne, hogy a mi autónkkal a jövőben is szoros lesz az együttműködésünk.”

“Reméljük, a magyar sportolók fényesebbnél fényesebb érmeket szereznek az olimpián. Szeretnénk, ha a sportolók és edzőik sikereihez szerény mértékben mi is hozzájárulhatnánk” – mondta Takeucsi Hiszasi, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgatója. A flotta legkülönlegesebb darabját a háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Douchev-Janics Natasa használhatja, ő már szerdán átvehette Szegeden a húszéves esztergomi gyárban júliusban legyártott kétmilliomodik kocsit.

Kapcsolódó cikkek