Megvan! Elfogták a négyes gyilkosság gyanúsítottját

Megvan! Elfogták a négyes gyilkosság gyanúsítottját

gyilkosfotó: police.huHárman túlélték a közvetlen támadást, de négy embert lemészárolt a képen látható Horváth Csanád Jutas, aki feltehetően bozótvágó késsel támadt rá egy családra a Fejér megyei Kulcson. Azonnal a 23 éves helyi lakos nyomába eredtek a nyomozók, fél 1-kor a helyszín közelében sikerült is elfogniuk.

A Terrorelhárítási Központ hét kisbusszal érkezett a községbe pénteken fél 12 körül. A Sikeradó Fejér megyei tudósítója úgy értesült, a férfinek anyagi problémái voltak a lemészárolt család fejével, egy jól menő építési vállalkozóval.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője megerősítette, hogy négy ember meghalt, három pedig súlyosan megsérült Kulcson a péntek délelőtti tragédiában. A halottak között egy idősebb nő, egy idősebb és egy középkorú férfi, valamint egy fiatalember volt. A helyszínre három mentőautót és egy mentőhelikoptert is riasztottak. A mentőhelikopter egy életveszélyes sérültet a budapesti Állami Egészségügyi Központba szállított, a másik két sérültet rohamkocsival a székesfehérvári, illetve a dunaújvárosi kórházba vitték.

Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója korábban az MTI-nek azt mondta, hogy “a terrorelhárítók mindenben együttműködnek a rendőrséggel és folyamatosan gyűjtik az információkat”. A város polgármestere, Kiss Csaba polgármester pedig arról beszélt, hogy egy átlagos családról van szó, majd hozzátette, fogalma sincs arról, hogy mi lehetett a gyilkosságsorozat oka.