Szerezzen negyedmilliót egyetlen hívással!

Szerezzen negyedmilliót egyetlen hívással!

piros telefonNegyedmillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Budapesti Közlekedési Központ és a BKV Zrt. vezérigazgatója az 51-es villamos vezetőjének súlyos bántalmazása ügyében.

A közlemény szerint a jármű Mester utcai végállomásán szombat délután öt órakor egy férfi és egy nő bántalmazta a villamos vezetőjét. A támadók elmenekültek, a járművezetőt a mentő kórházba szállította. A két cégvezető hangsúlyozta, hogy munkatársuk éppen “a magukat veszélyben érző utasok kérésére és érdekében szólította fel a két személyt a szabályok betartására”.

A BKK az eset napján kiadott közleményében azt közölte az MTI-vel, hogy a villamos vezetője a jármű IX. kerületi végállomásán felszálló két utasnak (akkor két férfit említettek) azt jelezte, hogy a velük lévő nagytestű kutyára tegyenek szájkosarat, mert az eb anélkül nem szállítható. A szabályokat betartató járművezetőt a támadók többször arcon ütötték, majd elmenekültek – írta a BKK.

Vitézy Dávid, a BKK, illetve Bolla Tibor, a BKV Zrt. vezérigazgatója közös közleményében azt kéri, ha bárkinek olyan információja van az elkövetők személyével vagy az esettel kapcsolatban, amely segítheti a nyomozást, hívja az Országos Rendőr-főkapitányság 107-es, illetve 112-es segélyhívó telefonszámát, vagy jelezze a BKK Zrt. ügyfélszolgálatának bkk@bkk.hu e-mail címén.
Az ügyben a IX. kerületi rendőrkapitányság nyomoz.