Felújítják az Orosházi Kórházat

Felújítják az Orosházi Kórházat

az alapkőletételÜnnepélyes rendezvény keretében adták át a munkaterületet az Európai Uniós pályázaton elnyert Orosházi Kórház és Rendelőintézet felújításához.

A TIOP 2.2.4-09/1-2010-0004 – Központi Technológiai Tömb kialakítása és a hozzá kapcsolódó korszerű egészségügyi reform megvalósítása az Orosháza Városi Önkormányzat Kórházában című pályázati projekt megvalósításához szükséges munkaterület átadása a beruházás mérföldköve, és kiemelten fontos lépés azért, hogy a felújítás eredményeként színvonalas és korszerű egészségügyi szolgáltatások jöjjenek létre a kórházban.

A „Struktúraváltoztatást támogató infrastruktúrafejlesztés a fekvőbeteg-szakellátásban” című pályázaton elnyert támogatásnak köszönhetően többek között áthelyezik a gyermekosztályt a szülészet-nőgyógyászat szintjére, megújítják az egynapos ellátások feltételrendszerét (kiemelten a szemészeti ellátás területén), kialakításra kerül a központi beteg- előjegyzési és irányítási rendszer, valamint a digitális radiológiai diagnosztika.

A projekt neve:

TIOP 2.2.4-09/1-2010-0004 Központi Technológiai Tömb kialakítása es a hozzá kapcsolódó korszerű egészségügyi reform megvalósítása az Orosháza Városi Önkormányzat Kórházában

Kedvezményezett:

Orosháza Városi Önkormányzat Kórháza

A támogatás összege:

1.336.698.698 Ft.

A kivitelezés ideje:

Projekt várható időpontja: 2012. 09. 17-2013. 06. 30.