Zárt térben emlékeznek Gyurcsányék

Zárt térben emlékeznek Gyurcsányék

Molnár Csaba (archív)A március 15-re várható rossz időjárás miatt a Demokratikus Koalíció lemondja a fővárosi Egyetem térre tervezett rendezvényét. Azt zárt helyen, feltehetően egy szállodában tartják meg, a pontos helyszínről még csütörtökön döntenek.

Molnár Csaba csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az előrejelzések alapján a fővárosban akár mínusz tíz fok, húsz centi hó és 100-120 kilométeres sebességű szél is várható. Leszögezte, hogy ilyen időjárási körülmények között nem kockáztathatják szimpatizánsaik testi épségét és egészségét, ezért zárt helyen, feltehetően egy szállodában tartják meg a rendezvényt. A helyszínről még a nap folyamán döntenek.

Annak programja viszont nem változik: felolvassák a párt 12 pontját, majd Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba is beszédet mond – jelentette be. Arra is kitért, hogy ha a szervezők megtartják a Kálvin térre tervezett ellenzéki demonstrációt, akkor arra a DK vezetői átmennek majd. Arra viszont senkit sem tudnak bíztatni, hogy vállalja ezt a kockázatot – közölte.