Lemondásokat sürget az MSZP

Lemondásokat sürget az MSZP

Török ZsoltAz MSZP pénteken felszólította Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy távolítsa el pártjából, valamint közfeladatot ellátó pozícióiból Papcsák Ferenc fideszes parlamenti képviselőt, a főváros XIV. kerületének polgármesterét és Kriza Ákos miskolci városvezetőt.

Erről Török Zsolt, az ellenzéki párt szóvivője beszélt újságíróknak, emlékeztetve, csütörtökön Rogán Antalt, a kormánypárt frakcióvezetőjét kérték ugyanerre. Az ellenzéki politikus úgy fogalmazott, a Fidesz immunrendszere legyengült a “pénzharácsolás” közben, így nem tudja megválogatni, kiket tart soraiban.

Az MSZP szóvivője azt állította, Papcsák Ferenc a “szélsőjobboldali” Jobbikkal ünnepelte március 15-ét. Kriza Ákost pedig “aszfaltbegyárnak” nevezte, kijelentve, hogy a fideszes városvezető “megváltoztatott műholdképekkel” próbálta cáfolni a bíróságon, hogy közpénzen aszfaltozták le a házáig vezető útszakaszt. Papcsák Ferenc korábban nyilvánvaló ostobaságnak nevezte az őt ért vádakat és hozzátette, a Jobbik megemlékezése után helyezett el virágokat a Batthyány-örökmécsesnél, ahogy azt már harminc éve minden március 15-én megteszi.