Kaszinózott a pénzből a postarabló

Kaszinózott a pénzből a postarabló

N. Sándor, fotó: police.huRészletes beismerő vallomást tett az a férfi, aki pénteken kirabolta a szegedi Olajbányász téren lévő postát.

N. Sándort hétfő délutáni siófoki elfogása után Szegeden kihallgatták. Azt vallotta, hirtelen ötlettől vezérelve rabolt. Telefonját és egy gyógyszeres dobozt ragasztott össze, hogy elhiggyék, bomba van nála. A megszerzett pénz jelentős részét szerencsejátékra költötte. 

A férfi – aki az MTI információja szerint már korábban is összetűzésbe került a hatóságokkal – miután meglátta az interneten a rendőrségi felhívást, menekülni kezdett a rendőrök elől. Néhány órás előnyét gyorsan ledolgozták a megyei nyomozók, akik hétfő délelőtt megállapították, hogy Siófokon tartózkodik. A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége azután fogta el az egyik nagyáruház parkolójában, miután ott vásárolt – közölte a százados. A rendőrség közfeladatot ellátó személy sérelmére fegyveresen elkövetett rablás miatt őrizetbe vette N. Sándort és kezdeményezte előzetes letartóztatását.