Hátrányos helyzetű gyermekeknek segített a Hungaroring

Hátrányos helyzetű gyermekeknek segített a Hungaroring

hátrányos helyzetű gyerekekSzáz halmozottan hátrányos helyzetű gyermek látogathatott el szombaton a Hungaroringen található vezetéstechnikai centrumba, ahol sportolók, köztük Kiss Gergely olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó látta vendégül őket.

A jótékonysági program lényege az volt, hogy a gyermekek egyrészt találkozzanak a vízilabdázóval, valamint a Ferencváros futballistáival, Buzsáky Ákossal, Kurucz Péterrel és Holman Dáviddal, másrészt megismerkedjenek a biztonságos közlekedés alapjaival.
A gyerekek bejárták a Forma-1-es versenypályát, játékos közlekedési oktatáson vettek részt, illetve az Off-road Centerben egy bemutatót is megtekinthettek.
“A Hungaroring Sport Zrt. és a céghez kapcsolódó szolgáltatók munkatársai mindig is szívügyüknek tekintették, hogy segítsenek a rászorulóknak, s élharcosai legyenek a biztonságos közlekedés elősegítésének”. Így idézte a 15 éves Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum közleménye Gazsi Júliát, a Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgató-helyettesét.