Előzetesben a XVII. kerületi gyilkosság feltételezett elkövetője

Előzetesben a XVII. kerületi gyilkosság feltételezett elkövetője

Egy 40 éves budapesti férfi várakozik megbilincselt kézzel előzetes tárgyalására a Pesti Központi Kerületi Bíróság folyosóján 2013. december 15-én, akit azzal gyanúsítanak, hogy XVII. kerületi otthonában meggyilkolt egy 74 éves nőt. A holttestre december 10-én találtak rá, a férfit három nap múlva, december 13-án fogta el a rendőrség. A bíróság elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását. fotó: Lakatos Péter/MTIElrendelte a bíróság annak a férfinak az előzetes letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy XVII. kerületi otthonában meggyilkolt egy 74 éves nőt . Ezt közölte a Fővárosi Főügyészség szóvivője vasárnap.

Bagoly Bettina az MTI-nek úgy nyilatkozott, hogy a bíró a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye miatt rendelte el az előzetes letartóztatásba helyezést, amelyet az érintett tudomásul vett, így jogerőre is emelkedett.
A 74 éves nő holttestére kedden találtak rá, a gyilkossággal vádolt 40 éves budapesti férfit három nap múlva, pénteken fogták el.

Rendőrök vezetik elő előzetes tárgyalására a Pesti Központi Kerületi Bíróság tárgyalótermébe 2013. december 15-én azt a 40 éves budapesti férfit (középen), akit azzal gyanúsítanak, hogy XVII. kerületi otthonában meggyilkolt egy 74 éves nőt. A holttestre december 10-én találtak rá, a férfit három nap múlva, december 13-án fogta el a rendőrség. A bíróság elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását. fotó: Lakatos Péter/MTI

Kapcsolódó cikkek