"Nem átlátható, hogy mi valósul meg"

"Nem átlátható, hogy mi valósul meg"

Hegedűs LorántnéA Jobbik tágnak tartja a Normafa fejlesztésének kereteit, értékelésük szerint nem átlátható, hogy mi valósul meg.

Hegedűs Lorántné, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szombati sajtótájékoztatóján a Normafa helyreállításával összefüggésben kiírt, helyi népszavazásról szólva azt mondta, olyan fejlesztéseket képzelnek el, amelyek a turistaútvonalak rehabilitációjáról, az infrastruktúra fejlesztéséről szólnak, de nem szolgálják magánbefektetők érdekeit. Emlékeztetett, hogy a héten törvénymódosító javaslatot nyújtottak be a parlamentnek, hogy ne lehessenek visszaélések a beruházás során.

A jobbikos politikus azt is kijelentette, tiltakoznak az ellen, hogy a szerdán benyújtott költségvetési javaslat 600 millió forintot irányoz elő a Normafára, miközben még nem volt meg a népszavazás. Párttársa, Gyöngyösi Márton azt hangoztatta, az önkormányzatnál javasolt fejlesztések nem átláthatóak, a Jobbik pedig a kezdetektől ellenezte, hogy így valósuljanak meg. A főváros XII. kerületében vasárnap tartanak helyi népszavazást a Normafa helyreállításáról.

Kapcsolódó cikkek