"A Fidesz Magyarországot magyar országnak kívánja megtartani"

"A Fidesz Magyarországot magyar országnak kívánja megtartani"

A Fidesz elutasítja a balliberálisok veszélyes bevándorláspárti politikáját, a határzár Magyarországot és Európát védi. Ezt szögezte le a Fidesz-frakció a Magyar Liberális Párt (MLP) szombati sajtótájékoztatójára reagálva.

“A Fidesz Magyarországot magyar országnak kívánja megtartani” – fogalmaznak a közleményben. A biztonsági határzárra szükség van, e nélkül Magyarország teljesen védtelenül állna az illegális bevándorlók inváziója előtt. A határzár nemcsak a határ közelében élők biztonságát, otthonát védi meg, hanem Magyarországot és Európa schengeni határait is – mutatnak rá.

A kormánypárt frakciója arra hívta fel a figyelmet: európai politikusok is elismerik, hogy a bevándorlók száma minden eddigi becslést meghaladhat, jelenleg is több százezer bevándorló tart Magyarország felé. 
Az MLP szerint ugyanakkor a kerítés a Fidesz-kormány jelképe, a kormánypárt politikája arra épül, hogy ellenségeket gyártson. Ezt a gyűlöletkampányt összefogással kell megállítani – közölte Bősz Anett, az ellenzéki párt ügyvivője szombaton.