Online kaszinószolgáltatást indult

Online kaszinószolgáltatást indult

Illegális KaszinóElindította az első magyarországi online kaszinószolgáltatást az LVC Diamond Kft., a Vegas.hu oldalon a játékosok regisztrációja elkezdődött. Ezt jelentette be Mezősi Tamás, a Vegas.hu marketingigazgatója sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.

Hozzátette: az előzetes várakozásaikat felülmúlta az eddigi regisztrációk száma, az előregisztráló játékosok jelentős része sikeresen azonosította magát és sikeresen be is fizetett.

Az oldal 96 asztali és 80 mobil környezetből elérhető játékkal indul.

Mezősi Tamás tájékoztatása szerint a NAV szerencsejáték felügyelete a teljes adminisztrációs rendszert átlátja és ellenőrizheti a jogszabályoknak megfelelő működést. Az előírásoknak megfelelően a Vegas.hu oldalon kizárólag magyarországi IP-címről hozható létre vagy érhető el játékosszámla.

A beruházás során többletköltséget csak az élő osztós játékot kínáló stúdió kialakítása és a magyarországi szigorú szabályozásoknak megfelelő platform fejlesztései jelentettek. Mezősi Tamás úgy fogalmazott: reményeik szerint az online kaszinók világa iránt érdeklődő magyarországi játékosok jelentős része fogja az első legális alternatívát jelentő Vegas.hu szolgáltatásait választani.

A cég tájékoztatása szerint a játékosok a befizetéseket bankkártyával, feltöltőkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy e-pénztárca megoldásokkal tudják intézni, és egy napi 24 órában működő angol és magyar nyelvű élő, online ügyfélszolgálat áll rendelkezésükre.

A Las Vegas Casino Csoport 2015 óta 5 kaszinót üzemeltet Budapesten, jelenleg több mint 810 munkavállalót foglalkoztat. A nyilvános cégadatok szerint a cég utolsó lezárt gazdálkodási évében, 2015-ben 14,34 milliárd forint árbevételt ért el, adózott eredménye 4,1 milliárd forint volt.

Az online kaszinószolgáltatásra vonatkozó engedély a NAV honlapján közzétett adatok szerint 2024. december 31-ig érvényes.