Szavazzon, hogy tudjuk, mi a véleménye!

Megünnepli október 23-át?

Igen, mindig meg szoktam
Lehet, hogy ma elmegyek az ünnepi programok közül valamelyikre
Idén nem lesz rá időm, vagy nincs kedvem
Nem, sosem szoktam

Közérdekű információk

Tizenkét évig bujkált, elfogták

2017. augusztus 11. Sikeradó/MTI

Kazincbarcika,rendőrség

Csaknem tizenkét év bujkálás után fogtak el egy sikkasztás miatt körözött magyar férfit Bulgáriában. Ezt közölte a rendőrség a police.hu oldalon pénteken.

A 49 éves férfi ellen 2005 szeptemberében adott ki a bíróság - a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kezdeményezésére - nemzetközi és európai elfogatóparancsot sikkasztás gyanúja miatt. A körözés érvényessége 2018 januárjában járt volna le - írták. 

A KR NNI Célkörözési Alosztálya az ENFAST (Célkörözési Egységek Európai Hálózata) elnevezésű nemzetközi együttműködés keretében - amely az európai rendőri szervek munkatársai között közvetlen kapcsolattartást tesz lehetővé - megállapította, hogy a keresett férfi Bulgáriában bujkál.

A magyar nyomozók közreműködésével a bolgár rendőrök csütörtökön a tengerpart közelében lévő rejtekhelyén igazoltatták a férfit, aki először más nevére kiállított igazolványt mutatott fel. A bolgár nyomozók kétséget kizáróan megállapították a férfi személyazonosságát, elfogták, majd őrizetbe vették. Hozzátették, Magyarországnak történő kiadatásáról a későbbiekben döntenek.


0
E-mail cím:


Jelszó: