Szavazzon, hogy tudjuk, mi a véleménye!

Önt érdekli a politika?

Igen
Nem
Csak bizonyos időszakokban (pl. választás) figyelek rá
Nem tudom

Közérdekű információk

Tizenkét évig bujkált, elfogták

2017. augusztus 11. Sikeradó/MTI

Kazincbarcika,rendőrség

Csaknem tizenkét év bujkálás után fogtak el egy sikkasztás miatt körözött magyar férfit Bulgáriában. Ezt közölte a rendőrség a police.hu oldalon pénteken.

A 49 éves férfi ellen 2005 szeptemberében adott ki a bíróság - a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kezdeményezésére - nemzetközi és európai elfogatóparancsot sikkasztás gyanúja miatt. A körözés érvényessége 2018 januárjában járt volna le - írták. 

A KR NNI Célkörözési Alosztálya az ENFAST (Célkörözési Egységek Európai Hálózata) elnevezésű nemzetközi együttműködés keretében - amely az európai rendőri szervek munkatársai között közvetlen kapcsolattartást tesz lehetővé - megállapította, hogy a keresett férfi Bulgáriában bujkál.

A magyar nyomozók közreműködésével a bolgár rendőrök csütörtökön a tengerpart közelében lévő rejtekhelyén igazoltatták a férfit, aki először más nevére kiállított igazolványt mutatott fel. A bolgár nyomozók kétséget kizáróan megállapították a férfi személyazonosságát, elfogták, majd őrizetbe vették. Hozzátették, Magyarországnak történő kiadatásáról a későbbiekben döntenek.


0
E-mail cím:


Jelszó: