Sikeresen zárult a Jobbik "Tiszta Szívvel" karitatív akciósorozata

Sikeresen zárult a Jobbik "Tiszta Szívvel" karitatív akciósorozata

A Jobbik Ifjúsági Tagozat a korábbi évek sikerein felbuzdulva idén is meghirdette nagyszabású jótékonysági akciósorozatát, a "Tiszta Szívvel" programot. Célunk, hogy sok száz gyermek, család karácsonyát szebbé varázsoljuk, amely az adományozóknak és lelkes tagságunknak köszönhetően sikerült is.

“A legtöbb helyen olyan segítségre szoruló családoknak gyűjtöttünk, ahol nem az az elsődleges kérdés, hogy mi kerül karácsonykor a fa alá, hanem az, miből tudják fenntartani magukat télen is. A leggyakoribb felajánlás a tartós élelmiszer, játék, ruha és a pénzadomány volt, de emellett adományoztunk fenyőfát is, hiszen sok helyen sajnos még ez is hiányzott volna az ünnepek alatt az anyagi gondok miatt. Adománygyűjtési akciónkkal nem csak magánembereket, hanem intézményeket is támogattunk, így például családsegítő szolgálatok, gyermekkórházak is szerepeltek a gyűjtéseink kedvezményezettjei közt, ezek mellett még állatmenhelyekre is vittünk adományokat.

Ennek az akciósorozatnak a részét képezte a novemberben megtartott, ez esetben új köntösbe öltözött Jótékonysági bálunk is, ahol jelentős pénzadomány gyűlt össze, amelyből szintén rászorulókon segítettünk karácsony előtt a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány közreműködésével. Ezúton is köszönjük a felajánlásokat, a támogatást és a segítséget mindazoknak, akik valamilyen módon hozzájárultak akciósorozatunk sikeréhez” – Benke Richárd, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának alelnöke.