Így látja a Jobbik a helyzetet

Így látja a Jobbik a helyzetet

Azt írták, szimbolikus, hogy Orbán Viktor tegnap elmondott beszédében egy virágzó és jól működő országot vizionált, amire máris cáfolatot ad egy ma megjelent kutatás, miszerint folyamatosan növekszik a teljes egyetemi képzésben részt vevő külföldön tanuló magyar diákok száma.

“Egyértelmű, hogy a valósággal teljesen irreálisak a miniszterelnök szavai, hiszen akik nem narancsszemüvegen keresztül szemlélik a világot, láthatják, hogy hazánkból a kormánynak köszönhetően menekülnek el a fiatalok. Nincs jövőképük, a mindennapokon úrrá lett a korrupció, romokban hever az oktatás és az egészségügy, valamint életkezdési, lakhatási és megélhetési problémákkal is küzdenek.

A Jobbik ezzel szemben – ahogy eddig, úgy ezután is – minden lehetséges eszközzel küzdeni fog a fiatalokért a Parlamenten kívül és belül egyaránt. Az oktatás rendbetétele mellett kiszámítható jövőképet és történelmi otthonteremtést kínálunk azért, hogy lelassítsuk, majd megállítsuk a jövő generációjának külföldre távozását” – írta Benke Richárd, a Jobbik Ifjúsági Tagozat országos alelnöke közleményében.