0 db
7 db
0 db
6 db
0 db
0 db
4 db
0 db
2 db
0 db
2 db
0 db
1 db
1 db
0 db
0 db
1 db
1 db
0 db
0 db
1 db
1 db
0 db
0 db
0 db
0 db
0 db
0 db
0 db
0 db
0 db
0 db
0 db
0 db
0 db
0 db
0 db
0 db
0 db
0 db
0 db
0 db
0 db

ház a kézben

A legszebb ház a Fertő-vidéken címre pályázhatnak felújított, illetve új építésű létesítmények a Fertő-táj világörökséghez tartozó magyar településeken.

0

Magyarországi Roma Parlament iroda

Az új jogszabályoknak megfelelően pályázatot ír ki a józsefvárosi önkormányzat annak az ingatlannak a hasznosítására, amelyben jelenleg a Magyarországi Roma Parlament működik. Ezt mondta Balogh István Szilveszter (Fidesz-KDNP) VIII. kerületi képviselő.

0

gyerekek iskolatáskával

Hátrányos helyzetű diákok felzárkózásának elősegítésére három programban összesen mintegy 11,5 milliárd forintra pályázhatnak oktatási intézmények és más szervezetek még két hétig.

1

NORDA ÚSZT

A jövő évben 2,4 milliárd forint használható fel szociális városrehabilitációs célokra Észak-Magyarországon az Új Széchenyi Terv támogatása nyomán.

1

pályázók

Hivatalosan is elfogadta az Európai Bizottság a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kérelmét, miszerint egyes pályázatok esetében a felmerülő közvetett költségeket a jövőben az elszámolás során nem kell külön-külön számlával igazolni. Ezzel jelentősen csökkennek a pályázók adminisztratív terhei és tovább gyorsul az uniós pénzek kifizetése.

0

fotós

A Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége (MAKÚSZ) Fehéren::Feketén – Felelősen a cigány-magyar együttélésről címmel fotópályázatot hirdetett, amelyen másfél milliót nyerhetnek a legjobbak.

0

győztes

Az Ipartestületek Országos Szövetsége a Magyar Kézművesség - 2013 és Szent István és kora - Kézműves szemmel címmel nyilvános pályázatot hirdetett.

0

mese

"Az úgy volt..." címmel idén is meghirdeti Janikovszky Éváról elnevezett meseíró pályázatát a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (FSZEK); a tizedik alkalommal kiírt megmérettetésre március 25. és április 25. között várják a 6-16 évesek munkáit.

0

3-as villamos

Kiírta a közbeszerzést a Budapesti Közlekedési Központ a 3-as villamosvonal felújítására, a munkák 2014 év végéig tarthatnak.

0

ceruzák

Annak idején az egész nemzetnek épült az Országház és a legtöbben, akik itt dolgoznak, érzik a feladatuk nagyságát és felelősségét.

0

MÁV-START Logo

A MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. nyílt közbeszerzést írt ki a MÁV-START és a GYSEV Zrt. motorvonat-beszerzéséhez kötődő marketingkommunikációs és rendezvényszervezői feladatok ellátására.

0

ezüstgerely pályázat

A Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Olimpiai és Sportmúzeum képviselői csütörtökön adták át az Ezüstgerely 2013 pályázat díjait és nyitották meg a Sport a kortárs magyar művészetben című kiállítást a SportAgorában Budapesten.

0

Pénzoszlopot tartó férfi

A Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál három nagy, európai uniós támogatással megvalósuló projekt befejezése várható 2014 első félévében, ezek együttes támogatási összege 5,5 milliárd forint.

0

pályázat

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet pályázatot hirdet az iskolai közösségi szolgálat programjainak széles társadalmi körben való megismertetésére.

0

útépítés

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. nettó 35 milliárd forint becsült költséggel nyílt tendert írt ki a 47. számú főút Hódmezővásárhelyt elkerülő szakasza kiviteli terveinek elkészítésére, valamint megépítésére.

0

Városliget

Idén 53 egyedi padtervet valósítanak meg a megújuló Városligetben a miLigetünk - Van helyed a Ligetben! című kreatív pályázatra érkezett ötletek közül.

0

univerzum

Több mint 300 naprendszerünkön kívüli bolygó és anyacsillagjaik köznyelvi elnevezésére hirdetett ötletpályázatot a Nemzetközi Csillagászati Unió.

1

Vajdahunyad Vára
Az intézménynek otthont adó Vajdahunyadvár történelmi épületegyüttese a témája a Magyar Mezőgazdasági Múzeum idei képző-, fotó- és filmművészeti diákpályázatának, az október 13-án záruló Hétmérföldnek.

0

Vicces unoka

Megjelent a lakossági fűtésrendszer korszerűsítésére kiírt pályázat, a részletes pályázati dokumentáció hétfőtől elérhető a kormányzati honlapon és az ÉMI Nonprofit Kft. honlapján. 

0

Czunyiné Bertalan Judit

fotó: Máthé Zoltán/MTI

Még egy hétig lehet jelentkezni a Klebelsberg képzési ösztöndíjprogram idei pályázatára.

0

légy az első!

A fiatal vállalkozók díjára november 16-ig lehet pályázni, a díjat idén is a Fiatal Vállalkozók Hete keretében adják át. 

0

Nő áll a létrán távcsővel
A jelenlegi 45-ről december végéig 64 tagúra bővül a Széchenyi Programiroda, az állami pályázatírást lebonyolító nonprofit szervezet hálózata.

0

fényképész
Harmincöt év alatti határon túli és anyaországi magyar fotográfusok pályázhatnak a Hemző Károly-díjra, melyet tavaly alapított a Pécsi József- és Balázs Béla-díjas fotográfus özvegye, Lajos Mari.

0

Meteorrajt figyelő csillagász

Távcsöves észlelési pályázatot hirdetett meg középiskolásoknak Határ a csillagos ég címmel a Magyar Tudományos Akadémia Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpontja a fény nemzetközi éve alkalmából.

0

pályázat

Új uniós pályázati módot kell megtanulni, amellyel nem az operatív programokon, hanem a közvetlenül Brüsszelből kapott versenyképesség-javító pályázatokon lehet részt venni.

0

pénz

A Nemzeti Kulturális Alap szerint biztosított a folyóiratok támogatásának jövő évi fedezete, miután a bizottság döntése szerint 350 millió forintos keretösszeggel jelentethetik meg a jövő évi pályázati felhívást.

1

generáció

Tíz irodalmi művet jutalmazott a zsűri a Digitális Könyvnyomtatási pályázaton, amelyet nyolcadik alkalommal hirdettek meg. A díjakat vasárnap adták át a 87. Ünnepi Könyvhéten.

0

kérdőjelek

Nyílt, kreatív ötletpályázatot hirdetett a Miniszterelnökség a Gellérthegy megújítására.

0

ovi

A Mosolykommandó Alapítvány Bohócdoktorai rajzpályázatot hirdetnek gyermekek részére három korosztályban.

0

Hop on Hop off

A Budapesti Közlekedési Központnak új koncessziós pályázatot kell kiírnia a városnéző buszok ügyében a Fővárosi Közgyűlés döntése értelmében.

0

MNB

A pénzügyi kultúra fejlesztésére Pénzügyek felsőfokon - Légy kreatív! címmel pályázatot írt ki a Magyar Nemzeti Bank.

0

ír

Írók, költők, kritikusok, fordítók és kulturális újságírók jelentkezhetnek ismét angol nyelvű pályázattal a Visegrád Irodalmi Rezidens Programra.

0

stetoscope

Még valamivel több mint két hétig, február 6-ig lehet jelentkezni a rezidensösztöndíjakra.

0

pénz

Ötmilliárd forintot megközelítő fejlesztési forrásra pályázhatnak hétfőtől a Pest megyei önkormányzatok, és a mikro-, kis- és középvállalkozások.

0

erdő

Az erdei ökoszisztémák ellenálló képességének növelésére és a meglévő erdők természetességi állapotának javítására mintegy 4,7 milliárd forint értékben hirdettek pályázatot.

0

Ez derül ki abból az összegzésből, amelyben az alapítványok közzétették a tavalyi utolsó negyedévben nyújtott támogatások listáit.

0

győztes

Az idén először startup cégeket is díjaz az Innovációs Nagydíj pályázaton a Magyar Innovációs Szövetség.

0

Forgatókönyvíró és filmtervfejlesztő pályázatot hirdet 10 millió forintos kerettel a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa.

0

Bölcsődei kisgyerekek

Tizenötmilliárd forintos kerettel megjelent egy európai uniós pályázat, amely a bölcsődei és óvodai ellátáshoz való hozzáférés javítását támogatja.

0

money

A kis- és középvállalkozások digitalizációját elősegítő három pályázatra március 8-tól lehet beadni a támogatási kérelmeket.

0

forint

Egymilliárd forint keretösszegű pályázatot hirdetett a roma kultúra sokszínűségének bemutatására az Emberi Erőforrások Minisztériumal.

0

Bölcsődei kisgyerekek

Munkahelyi bölcsőde létrehozásához pályázhatnak támogatásra vállalkozások, nonprofit szervezetek és költségvetési szervek, a pályázat keretösszege hatmilliárd forint.

0

lámpa

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal Energiakövetek címmel hirdet pályázatot a felsőoktatási intézményekben természettudományos tárgyakat hallgató diákok számára.

0

színházi maszkok

A rendszerváltoztatás témájában hirdet drámaíró pályázatot a Bárka irodalmi folyóirat és a Békéscsabai Jókai Színház.

0

money

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának pályázatain 506 millió forintra pályázhatnak az önkormányzatok az általuk fenntartott muzeális intézmények szakmai fejlesztésére.

0

kivárnak a vállalkozók

Bár március 31-ig valóban meghirdette a kormány a 2014-2020-as európai uniós fejlesztési ciklus valamennyi felhívását, ahhoz még további három-öt hónap kell, hogy a cégek és az önkormányzatok ténylegesen megpályázhassák a hét évre eső 12 ezer milliárd forint teljes keretét.

0

zene
Díjat alapított a 2015-ben elhunyt Kossuth-díjas zenész, zenekarvezető emlékét gondozó Benkó Sándor Művészeti Alapítvány.

0

szeretetszolgálat ház

A Földművelésügyi Minisztérium "Az év tanyája" díj elnyerésére pályázatot hirdetett, amelyre augusztus 31-éig lehet jelentkezni.

0

NFH

Az idén is meghirdetik az iskolák fogyasztóvédelmi pályázatát.


0

mezogazdasag

Ismét pályázhatnak a gazdálkodók támogatott szaktanácsadásra, már ez év őszén.

0

ír
A Bakonyt és a Balatont is magába foglaló egész régió áll a veszprémi Európa Kulturális Fővárosa pályázat fókuszában.

0

színház

A színházi kritika utánpótlásának biztosítása céljából kétfordulós színikritika-pályázatot hirdet a Színházi Kritikusok Céhe. 

0

színház

Visszatérő címmel különleges ifjúsági előadással készül az idei évadban 25 éves jubileumát ünneplő Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház: az évfordulóhoz kapcsolódó darabot október 24-én, kedden mutatják be.

 
0

euró kutatás-fejlesztésre

Idén 25 milliárd forint, jövőre 50 milliárd forint értékben hirdet meg forrásokat a kormány a kevésbé fejlett Pest megyei települések számára, ami a tavaly lekötött 5 milliárd forinttal együtt  80 milliárd forint állami támogatást jelent.

0

Színház

Pályázatot írnak ki a Szegedi Nemzeti Színház és a Szegedi Szimfonikus Zenekar vezetői posztjára.

0

pénz

Már csak öt napig, december 15-ig lehet diákhitelt igényelni az idén.

0

újság

A nyilvántartásba vett, kiemelt vagy nemzeti minősítéssel nem rendelkező színházak, táncegyüttesek, illetve zenekarok és énekkarok működésük és szakmai programjaik megvalósításának támogatására írtak ki pályázatot.

0

Pénz hull emberekre

Ismét lehet pályázni fiatal művészeknek, művészettörténészeknek kiírt ösztöndíjakra a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság szakmai lebonyolításában.


0

euró
Megjelent a megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatására kiírt pályázati felhívás a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében.

0

tanulas
A Magyar Írószövetség és a Magyar Napló Kiadó nyolcadik alkalommal hirdeti meg a HangHordozók című pályázatot, amelyre Az év versei 2017 kötetben szereplő bármely vers megzenésítésével lehet jelentkezni március 18-ig.

0

forgatásJózsef Attila verseit feldolgozó alkotásokat, megzenésített változatot, kisfilmet, rövidfilmet vagy videóklipet vár hazai és határon túli magyar középiskolásoktól videópályázatára Ferencváros Önkormányzata március 26-ig.

0

pénz

Helyi és körzeti rádiós hír- és magazinműsorok pályázati felhívásának kibocsátásáról döntött a médiatanács heti ülésén.

0

fényképezőgép

Képalá címmel a sajtófotó és irodalom viszonyát, a képekben rejlő történeteket kutató irodalmi pályázatot hirdet a 36. Magyar Sajtófotó Kiállításhoz kapcsolódóan a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ és a Margó Irodalmi Fesztivál.

0

LEGO

Egy hónapon át lehet pályázni a népi építészeti emlékek helyreállítását támogató Népi építészeti program idei forrásaira.

0

forint

Idén is összesen 506 millió forintra pályázhatnak önkormányzatok az általuk fenntartott muzeális intézmények szakmai fejlesztésére az Emberi Erőforrások Minisztériumának pályázatain.

0

Rádió mikrofon

Elfogadta a Nyíregyháza 99,4 MHz, a Nyíregyháza 103,9 MHz és a Sopron 94,1 MHz helyi kereskedelmi frekvenciák pályázatifelhívás-tervezetét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa.

0

színház

Fiatal, pályakezdő rendezők jelentkezhetnek május 6-ig a Bethlen Téri Színház és a Manna Kulturális Egyesület Találkozások címen meghirdetett közös pályázatára.

0

director_2

Június 22-ig várják a versenyfilmeket a IV. Kulturális Filmek Fesztiváljára, amelyet augusztus 23. és 26. között rendeznek a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Szatmárcsekén.

0

Kisfiú könyvet olvas

Idén is várja a családbarát vállalat díjra pályázó kis-, közepes és nagyvállalatok jelentkezését a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom.

0

film

A Magyar Nemzeti Filmalap ismét meghirdette a pályakezdő rendezők első egészestés animációs, dokumentum- vagy játékfilmje elkészítését támogató pályázatát, az Inkubátor Programot, amelyre szeptember 2-ig várják a jelentkezéseket.

0

zene

Pályázatot hirdet az Emberi Erőforrások Minisztériuma minősítéssel nem rendelkező zenekarok és énekkarok kiemelt művészeti céljainak támogatására 22 millió forintos keretösszeggel.


0

munka

Ingatlanfejlesztés az Y és Z generáció szemével címmel hatodik alkalommal hirdette meg hallgatói pályázatát az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület.

0

MOL

Ottlik Géza nevét viselő új közösségi tér létrehozására hirdetett nyílt tervpályázatot Újbuda Önkormányzata.

0

borok

Budafok-Tétény önkormányzata ötletpályázatot hirdet a XXII. kerület mint bornegyed arculatának megalkotására, népszerűsítésére, a pályázatokat augusztus 20-ig lehet beadni.

0

gyerekek

Kétszázmillió forintos keretösszeggel határon túli családszervezetek támogatására ír ki pályázatot ősszel a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága.

0

romák

Összesen mintegy kétmilliárd forintra pályázhatnak a hátrányos helyzetű - köztük roma - tanulók a 2012/2013 tanévben az Út a középiskolába és az Út az érettségihez programokban.

0

NFÜ

Előzetes igényfelmérés indult az EU Önerő Alapból kérelmezni kívánt támogatási igényekről, az alapon keresztül év végéig 30 milliárd forint önerő támogatást igényelhetnek a kedvezményezettek.

1

pályázat

Január 1-jétől gyorsabban és egyszerűbben lehet majd hozzájutni az uniós forrásokhoz.

0

Így látom a Parlament épületét címmel a Lakitelek Népfőiskola pályázatot hirdet általános iskolai tanulók részére.

0

NFÜ

Mintegy 400 milliárd forint értékben ír ki pályázatokat a következő időszakban a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség. Várhatóan 2013 március végéig az összes felhívást meghirdetik.

0

fűtés

Összesen 1 milliárd 42 millió forint támogatást ítéltek oda 1084 jelentkezőnek az Új Széchenyi Terv fűtési rendszerek korszerűsítését támogató pályázatának keretében.

0

útfelújítás

A Budapesti Közlekedési Központ közbeszerzési eljárást írt ki a X. kerületi Sibrik Miklós úti, a Ferihegyi gyorsforgalmi út feletti közúti híd felújítására.

0

új irány?

Még egy hétig lehet pályázni arra a mintegy 120 millió forintra, amellyel a kormány a látássérültek elemi rehabilitációját támogatja nyolc magyarországi rehabilitációs központban.

0

nincs kilakoltatás

A Nemzeti Eszközkezelő Zrt. nyílt, kétfordulós közbeszerzést írt ki a portfóliójában lévő, illetve az abba bekerülő ingatlanok vagyon- és felelősségbiztosítására.

0

Kaleidoszkóp VersFesztivál

Horvát nyelvből hirdeti meg idén műfordítás-pályázatát a kötettel nem rendelkező kezdő alkotók számára az Országos Idegennyelvű Könyvtár a nyelvek európai napja alkalmából.

0

szerződés

A Pályázati Projektmenedzserek és Tanácsadók Országos Szövetsége kidolgozta és már működteti a szakma önszabályozásaként a "Megbízható tanácsadó" tanúsító rendszert.

0

álláskereső

Bármilyen funkciójú intézmény pályázhat a 10 db modern, Környezetbarát Termék Védjeggyel rendelkező, egyenként 500 000 Ft + ÁFA értékű kondenzációs kazánra, amelyet a Weishaupt Kft. ajánlott fel a Várépítő pályázat őszi rendkívüli fordulójában. 

0

internet

Esszépályázatot hirdetett fiatalok részére az Európai Unió kibővítésének kérdéséről az Európai Bizottság Bővítési Főigazgatósága.

0

bossPályázatot ír ki a Móricz Zsigmond Színház ügyvezető igazgatói tisztségének betöltésére Nyíregyháza önkormányzata.

1

hűtőszekrény

Ötezer forinttal megemeli a háztartási gépek energiamegtakarítást eredményező cseréjéhez kapható támogatás összegét a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), a pályázati keretösszeget pedig további 107 millió forinttal növeli. A módosítás a korábban benyújtott pályázatokra is érvényes.

0

kék pad
Budapest lakói tervezhetik meg a főváros parkjainak és köztereinek legújabb utcabútorait a Bútorozd be a városodat! címmel kiírt formatervezési pályázat keretében.

0

Ausztrál pénzeső
Magyarország mérföldkőhöz érkezett, a 2007-2013-as időszakban az országba érkező európai uniós források mértéke átlépte a 7000 milliárd forintot, az év végéig pedig további, több mint 1500 milliárd forint érkezhet.

0

euró

Öt magyar operatív program támogatását hagyta jóvá pénteken az Európai Bizottság, amelyeken keresztül a következő években összesen több mint húszmilliárd euró fejlesztés valósulhat meg Magyarországon.

0

3D printer
Háromdimenziós nyomtatási technológiával készülő műalkotásokra hirdetett pályázatot a Design Terminál What-to-print-in-3D címmel; a leadási határidő március 30.

0

költészet

Három kategóriában hirdet verspályázatot középiskolásoknak a Magvető Kiadó a költészet napja alkalmából.

0

Rádió mikrofon

Április 21-éig adhatják be hangjátékok és hangjátéksorozatok terveit a pályázók a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának 50 millió forintos pályázatára, amelynek felhívása a nap folyamán jelenik meg a Magyar Média Mecenatúra programot lebonyolító mecenatura.mtva.hu honlapján.

0

internet

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében csütörtöktől elérhető két, a kis- és középvállalkozások infokommunikációs, illetve a hátrányos helyzetű felnőttek digitális készségeinek fejlesztését segítő pályázati kiírás.

0

mosolygós kisgyerekek

Gyermekbarát település díjat hirdetett az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelős államtitkársága és az UNICEF Magyar Bizottság Alapítványa.

0

dohánytermék
Május 2-án éjfélig jelentkezhetnek azok, akik trafikot szeretnének működtetni a hatodik állami pályázaton kiírt 490 település valamelyikén.

0

road show

A már működő vagy induló vállalkozások számára országos roadshow indul kedden, hogy bemutassa az európai uniós pályázatok fortélyait, amellyel sikeresek lehetnek a 2014-2020-as uniós ciklusban.

0

pályázat
Az Európai Minőségügyi Szervezet Magyar Nemzeti Bizottsága meghirdette a Minőség-Innováció 2015 nemzetközi pályázatot, a díjjal a vállalatok és szervezetek vevőorientált minőségfejlesztési tevékenységét ismerik el.

0

tehénfejés és pénz

Újra elindítják a tanyafejlesztési programot, az elektronikus pályázati felület július 15-én nyílik meg a Herman Ottó Intézet honlapján.

0

3. világ problmája
A fejlődő világ problémáira reflektáló kreatív plakátpályázatot hirdet az Európai Unió Magyarországi Képviselete és az ARC a Fejlesztés Európai Éve alkalmából, a műveket szeptember 1-ig várják.

0

önkéntes tűzoltó

Az idén négyszázmillió forintnyi központi forrásra pályázhattak az önkéntes tűzoltóságok.

0

mosógép

Újabb tizenháromezer pályázó részére kezdődött meg az elmúlt napokban a kedvezményes mosógépcseréhez szükséges támogatói okiratok kézbesítése.

0

mikrohitel

Az idén is elindítja a kormány az 50 millió forintos keretösszegű roma kulturális pályázatot.

0

győztes

Hárommillió és hatmillió forint közötti vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a nemzetpolitikai információs rendszerben határon túli fiatal magyar vállalkozók.

0

toll

Átadták a Kárpát-medencei Életmese-pályázat díjait pénteken a Parlamentben, az elismerésben tíz iskola és harmincnyolc ember részesült.

0

Magyar zászló és az '56-os képek fekete fehérben
Irodalmi, zenei és képzőművészeti pályázatot hirdetett a Magyar Írószövetség az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójára.

0

rendezői szék

Idén is öt pályakezdő rendezőnek biztosít lehetőséget első animációs, dokumentum- vagy játékfilmjének elkészítésére a Magyar Nemzeti Filmalap Inkubátor Programja, amelyre szeptember 12-ig várják a pályázatokat.

0

kezek

A vállalkozások 2016. augusztus 1. és 2018. július 31. között adhatják be támogatási kérelmüket a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban megjelent "Gyakornoki program pályakezdők támogatására" felhívásra.

0

II. világháború

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. a határon túli településeken felállított első világháborús emlékművek rendbetétele, felújítása, helyreállítása érdekében írt ki pályázatot.

0

money

A kutatói életpályához jobban igazodó, új pályázati konstrukciókkal bővülve, megnövelt, 12 milliárd forintos keretösszeggel tette közzé a felfedező kutatásokat ösztönző felhívásokat a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal.

0

forint

Két új, együttesen mintegy 10 milliárd forint keretösszegű pályázat jelent meg a Vidékfejlesztési Program keretében.

0

film

Kisjátékfilmek és kísérleti filmek elkészítéséhez lehet támogatást igényelni összesen 150 millió forint keretösszeggel az idei évi Huszárik Zoltán-pályázaton.

0

Tehenet fejő gazda, pénz a vödrökben (rajz)

Az elmúlt napokban megjelent pályázatok között innovációs operatív csoportok létrehozására és projektjeik megvalósítására 24,95 milliárd forint, szakmai tanulmányutak, csereprogramok szervezésére 1,53 milliárd forint került elkülönítésre.

0

kezek 

Az Osztály mottóval középiskolás osztályoknak hirdetett pályázatot a Diákhitel Központ, arra keresve a választ, hogy a mai tizenéveseknek milyen a jövőképük. 

0

bicikli

Tizedével több támogatás nyerhető el a határon átnyúló kerékpártúrák szervezéséhez.

0

egyeztetők 

Felsőoktatási duális képzések fejlesztésére írt ki pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma a szociálismunkás- és a mérnöktanár-oktatás területén.

0

konvektor

Szeptember 21-től lehet pályázatot beadni a gázkonvektorok cseréjére.

0

SPAR magyar termék 

Újabb 251 élelmiszeripari pályázat kapott 48,6 milliárd forint támogatást.

0

bölcsőde

A pályázatot a család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján.

0

különkiadás

Ugrásszerűen megnőtt a beadott és nyertes pályázatok száma a közvetlenül pályázható európai uniós programokon az elmúlt két évben.

0

ellenőrzés

Már pályázhatnak a felvidéki mezőgazdasági-, illetve mikro-,  kis- és középvállalkozók a Felvidéki Gazdaságélénkítő Program forrásaira.

0

öreg kéz

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ ösztöndíjpályázatot hirdetett ápolás mesterképzés szakos hallgatóknak.

0

filmfesztivál

Rövidfilmek gyártására, filmgyártás előkészítésére hirdet pályázatot 50 millió forint keretösszeggel az Emberi Erőforrások Minisztériuma Kultúráért Felelős Államtitkársága.

0

írók

Líra és kisepika kategóriában kortárs irodalmi pályázatot hirdetett a reformáció kezdetének 500. évfordulója alkalmából a Reformáció Emlékbizottság.

0

cégek

Az utóbbi öt-hat évben sikeresen működő pályázatok megnyitását kérik az építőiparosok, vagyis azt, hogy a kivitelezők mellett az építőiparnak dolgozó mérnöki szolgáltatók és tervezők is pályázhassanak.

0

pénz

Az országban kétszázezer hektár zártkert van és az osztatlan közös tulajdonok révén 5-6 millió tulajdonos is érintett lehet - ezért is fontos a Zártkert program, amelyben idén az önkormányzatok elsősorban a zártkerti területek infrastruktúra fejlesztésére pályázhatnak.

0

gulyás japánoknak

Január 31-ig lehet pályázni a magyar gasztronómia népszerűsítését célzó vissza nem térítendő támogatásra március 31-ig megvalósuló események, rendezvények és konferenciák támogatására.

0

napelem

A Miniszterelnökség elsősorban megújuló energia felhasználásával történő, energiahatékonyság javítását szolgáló új, 35 milliárd forint keretösszegű pályázatot hirdetett.

0

könyvek

Drámapályázatot hirdet az erdélyi lét elmúlt száz évének feldolgozására a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány, amit a szövetség hozott létre. 

0

új munkahelyek

Két hete vált csak elérhetővé a munkahelyi képzésekre fenntartott több mint 30 milliárd forint, de a kis cégek máris kimerítették a keretüket.

0

Hupikék Törpikék

Május 2-ig lehet jelentkezni a Janikovszky Éva meseíró pályázatra.

0

ARTmozi

Százmillió forintos keretösszegből pályázhatnak digitális fejlesztésekre fordítható vissza nem térítendő támogatásra a művészmozik.

1

euró kutatás-fejlesztésre

Megvizsgáljuk a lehetőségét, hogy a kutatómunkát pályázatokkal lehessen segíteni. Ezt ígérte Répás Zsuzsanna, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium helyettes államtitkára szombaton a doktoranduszok nyári táborában Balatonkenesén.

0

pénzfa

Pályázattal osztják szét a konszolidáció után a kórházaktól visszavont 8,8 milliárdos összeget. Ezt írta szerdai számában a Népszabadság.

0

European Union Youth Orchestra

Ismét lehet jelentkezni az Európai Unió Ifjúsági Zenekarába (European Union Youth Orchestra - EUYO). Az érdeklődők február 10-ig adhatják le az ehhez szükséges dokumentumokat.

0

Magyarság Háza

A Határtalanul! pályázatokra felkészítő nyílt napokat tart a Bethlen Gábor Alapkezelő február 28-án és március 1-jén a fővárosi Magyarság Házában. A köznevelési intézmények jelentkezését február 22-éig várják.

0

Férfi várja a sárga buszt

Az új, gázmeghajtású autóbuszok beszerzéséhez az állami vagy önkormányzati tulajdonú közösségi közlekedési társaságok 2013. április 4. és szeptember 30. között, illetve a rendelkezésre álló keret kimerüléséig adhatják be a pályázatukat.

1

MMA

Összesen 160 millió forint keretösszeggel hirdette meg idei művészeti pályázatait pénteken a Magyar Művészeti Akadémia.

0

támogatás ad

A Leader-program keretében a jelenlegi európai uniós költségvetési időszakban 70 milliárd forint áll rendelkezésre, amire önkormányzatok, helyi civil és nonprofit szervezetek pályázhatnak.

0

támogatás pénz

Idén a korábbi években megszokottnál jóval hamarabb, már október 22-én kiírták a civil szervezetek számára a Nemzeti Együttműködési Alap jövő évi pályázatait.

0

Nemzeti dohánybolt

Június 10-én éjfélig jelentkezhetnek azok, akik trafikot szeretnének működtetni az ötödik állami pályázaton kiírt 77 település - közte 11 budapesti kerület - valamelyikén.

0

távcső és dollár

A Kutatási és Technológiai Innovációs Alap terhére idén 12 milliárd 75 millió forint értékben lehet pályázatokat meghirdetni, ebből az idei kifizetés 2,6 milliárd forint lehet.

0

 

zene


Katonadalok előadására hirdetett pályázatot az első világháború kitörésének 100. évfordulója alkalmából a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora amatőr népzenei együttesek számára.

0

Nő áll a létrán távcsővel

Megjelent pénteken nyolc állami fenntartású felsőoktatási intézmény kancellári megbízás ellátására szóló pályázata ezen az oldalon.

0

film
Rövidfilm-pályázatot hirdet a Művészetek Palotája Falupest című negyedik Bábel-estjéhez kapcsolódóan.

0

pályázat

Az elkövetkező hetekben kiírják a Nemzeti tehetség program új pályázatait.

0

videóklipkészítés

Videoklipkészítő pályázatot hirdet 12-18 éves fiatalok részére a Vadonleső Program.

0

pályázat

Idén is várják a Kárpát-medencei középiskolások pályamunkáit vers, próza és tanulmány kategóriában, az Írók Alapítványa, az Írók Szakszervezete és a Sárvár Város Önkormányzata közösen meghirdetett pályázatán. 

0

körte

Megjelentek a Nemzeti Tehetség Program 2016-os pályázati felhívásai, ezek keretében a fiatalok tehetségük jellegének és szintjének megfelelő segítséget kaphatnak képességeik kibontakoztatásához.

0

Jövőre több mint három milliárd forintot fordít a médiatanács pályázati támogatásokra.

0

graffiti
10-16 éves tanulók és kísérő tanáraik jelentkezését várják vasútállomások gyalogos aluljáróinak dekorálására, színezésére 2017. október 8-án 24.00 óráig.

0
27 db
Hirdetés

E-mail cím:


Jelszó: