„Imádom a magyar építészetet” Interjú Samantha Fox-szal

„Imádom a magyar építészetet” Interjú Samantha Fox-szal

Samantha Fox David Hasselhoffal együtt érkezett Budapestre, fotó: Eszes-Istenes Viktor/SikeradóÓriási üdvrivalgás fogadta az angol világsztárt, amikor színpadra lépett nyár végi budapesti koncertjén. A 46 éves Samantha Fox ma is elképesztően jól néz ki, a hangja meg talán még jobb is, mint a nyolcvanas években, amikor egy csapásra meghódította a világot az I Only Wanna Be With You dalával. Elkaptam egy villáminterjúra.

– Annyira jól néz ki, hogy csinálja?

– Hetente ötször járok edzeni, a jó hírekkel foglalkozom, két liter vizet iszok naponta és boldog vagyok. Ez tart fiatalon.

Mit gondol a magyar közönségről?

– Csodálatosak a magyar rajongók. Nagyon közvetlenek és kedvesek, és amikor azt énekeltem a színpadon, hogy „I Only Wanna Be With You” mindenki velem nyomta. Megható volt.

Samantha Fox interjú

csak egy villáminterjúra volt lehetőség, fotó: Eszes-Istenes Viktor/Sikeradó

– Ha jól tudom, 2008-ban járt utoljára Magyarországon.  

– Jól tudja. Azóta sok minden változott. Sok új épületet látok. Tudja, azért figyelem a házakat, mert imádom a magyar építészetet, a sajátos stílusukat. Szeretem látni azt, ahogy a régit ötvözik az újjal, akárcsak Londonban. Nekünk is vannak régi épületeink és vannak vadiújak is, szinte olyan magasak, mint az Empire State New Yorkban. Szóval Magyarország sokat változott az elmúlt hét évben. Én úgy látom, csillogóbb lett Budapest.   

Kovács Noémi