A művészek nyerték a Valentin-napi páros teniszversenyt

A művészek nyerték a Valentin-napi páros teniszversenyt

tenisz A művészek és sportolók közös csapata nyerte a 13. Valentin-napi páros teniszversenyt, amelyet szombaton a Tabán Tenisz Centerben rendeztek meg. 

A “Szeressük egymást gyerekek” szlogennel meghirdetett eseményen a színészekből, zenészekből és sportolókból összeállt együttes szoros mérkőzéseken mindhárom ellenfelénél, az újságírók, a sztármenedzserek és a politikusok válogatottjánál is jobbnak bizonyult. A Rakonczai Imre vezette győztes csapatban olyan közismert személyek ütötték a labdát, mint Szikora Róbert, Tahi Tóth László, Székhelyi József, valamint Balogh Gábor öttusázó világbajnok, továbbá Sebők Vilmos és Sallai Sándor volt válogatott labdarúgók.  

A második helyen az újságírók, a harmadikon a sztármenedzserek, a negyediken a címvédő politikusok válogatottja végzett. Az eseményen ütőt fogott többek között Pintér Sándor belügyminiszter, Stumpf István alkotmánybíró és Szűcs Lajos, a Magyar Tenisz Szövetség új elnöke is.

A non-profit rendezvény bevételéből a szervezők az Egészség Hídja Összefogást Alapítványt, valamint a Speed Stacking (Sport Poha-Rak) új képességfejlesztő készletet támogatják.

Kapcsolódó cikkek