Még lehet belépőjegyeket vásárolni az Olimpiára

Még lehet belépőjegyeket vásárolni az Olimpiára

Londoni stadion

Május 30-án a Pegazus Sport Tours is kénytelen lesz lezárni a belépőjegyek értékesítését, amelyet Londonban már meg is tettek. A www.szurkoljlondonban.hu oldalain a belépőjegyekről szóló információk között olvasható többek közt az is, hogy mennyibe kerül a belépőjegy például egy vízilabda mérkőzésre, a kajak-kenu vagy úszó versenyek selejtezőire és döntőire.

Aki teniszrajongó és például az olimpiai döntőt szeretné látni Wimbledonban vagy aki a labdarúgás szerelmese és a finálé élményét a Wembley stadionban szeretné átélni, ugyancsak vásárolhat belépőt a Pegazus Sport Tours Kft-nél. Május 30-át követően  belépőjegyekkel már nem, utazási csomagokkal viszont továbra is tud szolgálni az utazási iroda. Az érdeklődők az internet segítségével, a  www.szurkoljlondonban.hu honlapon valamennyi sportági esemény belépőjegyeiről, továbbá három, hat, és kilenc napos  utazási csomagokról is információkat találnak.

Jegyek az olimpiára

A londoni olimpiai létesítmények közül harmadikként május elején átadásra került a kézilabda csarnok, mely  hatezerötszáz néző befogadására alkalmas.  Az olimpia alatt ebben a negyvennégymillió fontért felépített csarnokban játsszák majd le a férfi és a női kézilabda torna selejtező mérkőzéseit és a női torna negyeddöntőit is, emellett pedig az öttusa versenyek vívó eseményeinek is otthont ad majd. A 2012-évi londoni olimpia hivatalos magyarországi jegyértékesítőjénél, a Pegazus Sport Tours Kft.-nél válthatók belépőjegyek a kézilabda mérkőzésekre is.

A változatos színű székekkel ellátott csarnok az olimpia végeztével hétezerötszáz férőhelyesre lesz kibővítve, majd pedig igazi multifunkciós létesítményként szolgálja a brit sportolók felkészülését. Az alsó széksorok betolhatóak, így később más sportágakhoz szükséges nagyobb méretű játéktér is kialakítható. Az új csarnokban november végén egy meghívásos női kézilabda tornát rendeznek, amely olimpiai tesztversenyként is szolgál. Erre az eseményre meghívást kapott női kézilabda válogatottunk is.