Varga nyolcaddöntős lett

Varga nyolcaddöntős lett

Ökölvívó mérkőzés

A hajdúsámsoniak 2008-as Európa-bajnoki bronzérmese nem kezdett jól az algériai Abdelkader Sadi ellen, az első menet eleje egyértelműen riválisáé volt, aki érezhetően meglepte őt. Az óriási elánnal kezdő afrikai bokszoló dominanciáját a menet második felére törte meg Varga, aki szép ütésekkel faragott hátrányából, ami még így is kétpontos maradt az első szünetre.

Varga Miklós ökölvívó

A második három percben Varga sokkal éberebb volt már az elején is, ő kezdeményezett, pontos ütésekkel amortizálta riválisát, aki ennek ellenére nem bizonytalanodott el, így egy kiváló, élvezetes meccset produkáltak a felek, a második menet azonban egyértelműen a magyaré volt, és át is vette két ponttal a vezetést.

A harmadikban az algériai mindent megtett azért, hogy fordítson, rengeteget ütött, de Varga kézben tartotta a mérkőzést, ami látványos utolsó három perccel, s ami még fontosabb, tizenkilenc-tizennyolcas magyar győzelemmel zárult. Varga Miklós kedden bokszol legközelebb, méghozzá a már biztos londoni kvótát jelentő nyolc közé kerülésért.