Játékos sportolás

Játékos sportolás

A Procter&Gamble 120 10-17 éves gyermek számára biztosít helyet a Magyar Olimpiai Akadémia által szervezett olimpiai sporttáborban. Az augusztus 13-tól 18-ig tartó táborban kiváló edzők vezetésével tapasztalhatják meg a testmozgás örömét, fejleszthetik képességeiket és ismerkedhetnek a fair play fogalmával a szerencsés fiatalok.

A sporttábor helyszíne a tatai edzőtábor, amely Olimpikonjaink számára szolgál bázisként a megmérettetésekre való felkészüléskor. A tábor tematikája, programjai mellett az Olimpikonokkal történő személyes találkozó is segíti az olimpiai eszmével történő ismerkedést.  A tábor résztvevői számára lehetőség nyílik több sportban is, az atlétikától kezdve, az úszáson át a röplabdáig, próbára tenni képességeiket.

A nyereményjátékban való részvétel egyszerű: az április 1-től június 30-ig megvásárolt P&G termékeken található vonalkóddal a www.koszianya.pg.com oldalon lehet regisztrálni. A 120 helyből 10-et mindenképpen az SOS Gyermekfaluban lakó gyerekeknek ajánl fel a vállalat, 110 helyet pedig a P&G terméket vásárlók között sorsolnak ki. Abban az esetben is érdemes játszani, ha nincs 10 és 17 év közötti gyermeke, ez esetben ugyanis az SOS Gyermekfalu további lakóinak adhat esélyt arra, hogy eljussanak az olimpiai sporttáborba, és feledhetetlen élményekkel gazdagodjanak.

Végül egy kis segítség a vásárláshoz. A vállalat legsikeresebb márkái közé tartozik a Gillette, a Pampers, az Ariel, az Always, a Head&Shoulders, a Pantene, a Jar, a Lenor, az Oral-B, a Duracell, a Wella, a Braun, és az Ambi Pur.