BL-selejtező – Kondás: megérdemelten jutottunk tovább

BL-selejtező – Kondás: megérdemelten jutottunk tovább

fociA Debreceni VSC megérdemelten jutott tovább kedden az albán Skenderbeu ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 2. fordulójából Kondás Elemér vezetőedző szerint.

“A játékosok úgy álltak ehhez a mérkőzéshez és úgy teljesítettek, ahogy az előző idényben megszokhattuk. Küzdöttek az első perctől az utolsóig minden labdáért, rengeteg helyzetet sikerült kialakítaniuk. Nagyon nehéz meccsen vagyunk túl, de úgy gondolom, megérdemelten jutottunk tovább” – mondta a tréner a Nyíregyházán 3-0-ra megnyert összecsapás után.

Arra a kérdésre, hogy a következő körben a fehérorosz BATE Boriszov, vagy a macedón Vardar közül melyik lenne a kedvezőbb ellenfél, nem tudott válaszolni, ahogy Kondás fogalmazott, azzal küzdenek meg, amelyik továbbjut szerda este. A BATE Boriszov hazai pályán 3-2-es előnyt szerzett egy hete. A szakember hozzátette, a visszavágót személyesen tekinti meg segítője, Sándor Tamás, így több információt tud begyűjteni az ellenfélről.

“A következő napokban arra kell figyelni, hogy a játékosok megfelelően kipihenjék magukat, regenerálódjanak, ugyanis szombaton rangadót játszunk a Győr ellen az NB I-ben. Megpróbálunk majd valószínűleg frissíteni” – mondta Kondás Elemér. A hajdúságiak kedden aratott 3-0-ás sikerükkel 3-1-es összesítéssel jutottak túl a Skenderbeu együttesén.