Vizsgálat indult a szegedi transzparensek miatt

Vizsgálat indult a szegedi transzparensek miatt

Nagy László, az MKB Veszprém játékosa (k) köszönti csapattársát férfi kézilabda NB I-ben játszott Pick Szeged-MKB Veszprém találkozón az újszegedi sportcsarnokban 2012. október 28-án. Mögötte a nézőtéren "A szíven szúrt város!!!" felirat, és egy idézet Nagy Lászlótól: "Számomra csak a Barcelona és a Szeged..." látható, fotó: Kovács Anikó/MTIA Magyar Kézilabda Szövetség vizsgálatot rendelt el a vasárnap lejátszott Pick Szeged-MKB Veszprém férfi NB I-es mérkőzésen kihelyezett szurkolói transzparensek miatt.

Az MKSZ hétfői közleménye szerint a vizsgálatot az etikai és fegyelmi albizottság folytatja le. Nyárádi Bertalan, az albizottság elnöke az MTI-nek hétfőn elmondta, hogy soha nem nyilatkozik előzetesen és folyó ügyekben. Annyit közölt, hogy anyagokat kérnek be, és ha szükséges, meghallgatást is tartanak.

transzparens 2

“Grande Laszlo! Szorított a spanyol csizma, lecserélted Navracsics papucsra.” felirat a férfi kézilabda NB I-ben játszott Pick Szeged-MKB Veszprém találkozó előtt az újszegedi sportcsarnokban 2012. október 28-án. A felirat és az elmúlt ötven év legjobb szegedi kézilabdázójának választott Nagy Lászlónak szól, aki jelenleg az MKB Veszprém játékosa, fotó: Kovács Anikó/MTI

A hazaiak 31-24-es sikerével zárult összecsapáson játszott először a Tisza-parti városban a nagy rivális Veszprém színeiben a szegedi nevelésű és az elmúlt ötven év legjobb szegedi kézilabdázójának választott Nagy László, akit több transzparenssel és füttykoncerttel fogadtak a szurkolók.

Kapcsolódó cikkek