Kaposvári sikerével növelte előnyét a Győr

Kaposvári sikerével növelte előnyét a Győr

A listavezető Győr a télen visszatért Tarmo Kink hajrában szerzett góljával 2-1-re győzött Kaposváron a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának szombat esti mérkőzésén.

A vendégek sikerükkel kihasználták a második helyezett MTK vereségét és a harmadik Debrecen döntetlenjét, így 9 illetve 11 pontra növelték előnyüket két legfőbb üldözőjükkel szemben.

OTP Bank Liga, 18. forduló:
Kaposvári Rákóczi-Győri ETO FC 1-2 (0-0)

Kaposvár, 2000 néző, v.: Szabó Zs.
gólszerzők: Oláh (77.), illetve Andric (65.), Kink (90.)
sárga lap: Safaric (84.), illetve Völgyi (16.), Kamber (24.), Koltai (51.), Andric (92.)

Kaposvári Rákóczi:
Hajdúch – Kovács O., Hegedűs, Bank – Pavlovic (Bőle, 75.), Pedro, Safaric, Horváth T., Balázs B. (Waltner, 81.) – Oláh, Haruna (Vrucina, 79.)

Győri ETO FC:
Stevanovic – Takács Á., Lipták, Had, Völgyi – Koltai (Andric, 58.), Pátkai (Pilibaitis, 85.), Kamber, Trajkovic, Varga R. – Strestik (Kink, 52.)

Az első félidőben a Kaposvár meglepte az éllovast. A házigazdák csapata bátran, harcosan futballozott és irányította a játékot. A szünet után sokat javult a győriek játéka, a Kink, Andric páros beállítása pedig később döntőnek bizonyult. A somogyiak 0-1-ről még egyenlíteni tudtak, a hajrában aztán az észt Kink egy látványos emeléssel megszerezte az ETO győztes gólját. A látottak alapján a hazaiak rászolgáltak volna a döntetlenre.