Szurkolói központ épül látványmedencével

Szurkolói központ épül látványmedencével

Látványmedencével és óriáskivetítővel felszerelt szurkolói központ várja az érdeklődőket a vízilabda Európa-bajnokság utolsó négy napján a Duna partján, a Március 15. téren, ahonnan egy alkalmi Telesport-stúdióból olimpiai bajnok pólósok kommentálják majd a mérkőzéseket.

Beck György, a Vodafone Magyarország elnöke a szerdai sajtótájékoztatón kiemelte, hogy a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapnak (MTVA) köszönhetően valamennyi összecsapást megtekintheti az Erzsébet híd pesti lábánál kiépülő Vodafone Arénába ellátogató közönség július 24. és 27. között.

Riskó Géza, az MTVA sportfőszerkesztője elmondta, hogy a margitszigeti vízilabda Eb iránt jelentős az érdeklődés: 500 ezer állandó néző követte a közvetítéseket a tévében, és másfél millió ember kapcsolt oda az első két napon. 
A tájékoztatón elhangzott, hogy az aréna – ahová a belépés ingyenes – mind a négy napon 9.00 órától fogadja a vendégeket, s csütörtök kivételével, amikor 18.30-kor lesz a “záróra”, naponta 23.00 óráig tart nyitva. A 8×16 méteres medencében az Eb-meccsek közötti szünetekben vízisportos bemutatók, illetve show-mérkőzések lesznek, amelyeken olimpikonok is részt vesznek.