Az MTK egygólos győzelmet aratott Felcsúton

Az MTK egygólos győzelmet aratott Felcsúton

Az MTK egygólos győzelmet aratott a Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának szombati első mérkőzésén.

A fővárosi csapat sorozatban a hetedik bajnoki találkozóját nyerte meg, ezzel pontszámban beérte az éllovas Videotont. A Puskás Akadémia először szenvedett vereséget hazai pályán a mostani bajnokságban.

OTP Bank Liga, 12. forduló: Puskás Akadémia FC – MTK 0-1 (0-1)
Felcsút, 1457 néző, v.: Pintér Cs.
gólszerző: Pölöskei Zs. (27.)
sárga lap: Szélesi (36.), Vaszicsku (73.), illetve Vass Á. (84.)
    
PFLA:
Danilovic – Margitics, Vaszicsku, Kelic, Tamás – Polonkai, Szélesi (Czvitkovics 41.) – Szakály D. (Sallai R. 58.), Lencse, Harsányi (Denkovic 78.) – Tischler
    
MTK:
Hegedüs L. – Poór, Vukmir, Kelemen, Hidvégi – Vass Á., Pölöskei Zs. – Bese (Vass P. 82.), Kanta J., Horváth Zs. – Torghelle (Hrepka 90.)
    
A hazaiak kezdtek aktívabban, de néhány perc elteltével átvette a kezdeményezést az MTK. A fővárosi csapat többet birtokolta a labdát, helyzeteket dolgozott ki és Pölöskei Zsolt szép kapáslövésével a vezetést is megszerezte. A gólt követően ritmust váltott a Puskás Akadémia, amit helyzetei is jeleztek, de az eredmény nem változott. Fordulást követően a hazai csapat tovább küzdött az egyenlítésért, miközben a vendégek a vezetést őrizték és egy-egy kontrából próbálták előnyüket növelni. Végül az MTK megérdemelten győzött a Pancho Arénában.