Szavazzon, hogy tudjuk, mi a véleménye!

Az Ön életében sikeres évre számít?

Igen
Nem
Fogalmam sincs, milyen lesz nekem 2018

Közérdekű információk

Babos Ádám is döntős

2017. április 20. Sikeradó/MTI

tornászok

Berki Krisztián és Kardos Botond mellett Babos Ádám is döntőbe került a Kolozsváron zajló torna Európa-bajnokság szerdai versenynapján.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint Babos továbbjutása egyéni összetettben csak csütörtökön hajnalban vált biztossá, mert az európai szövetség (UEG) ekkor adta ki a hivatalos eredménylistát. A fennakadást annak tulajdonítják, hogy a svájci Longines helyett most először az azerbajdzsáni SmartScoring cég végzi az eredményjelzést az UEG számára.

Az már szerda este ismert volt, hogy lólengésben Berki Krisztián, egyéni összetettben pedig Kardos Botond ott lesz a fináléban. Kardos a huszadik, Babos pedig a 23. helyen jutott tovább.

Lólengésben Kállai Zoltán, nyújtón Vecsernyés Dávid második számú tartalék a döntő előtt. A férfi egyéni összetett döntőt pénteken, míg a lólengés fináléját szombaton rendezik.

"Két napunk van, hogy az apróságokat finomítsam az edzéseken. Azt egyelőre nem tudom, hogy ugyanezzel a gyakorlattal indulok, vagy bevetjük a 6.5-ös kiindulópontszámút, de szerencsére még van időnk, hogy ezt kitaláljuk" - nyilatkozta Berki Krisztián, aki első helyen jutott fináléba.

Sóvágó Lajos szövetségi kapitány úgy fogalmazott, Kardos és Babos számára a döntőnek már nem lesz tétje, felszabadultan versenyezhetnek.

Csütörtökön a női selejtezőket rendezik a kolozsvári kontinensviadalon.

Címkék: Babos Ádám, torna, döntő,

0
E-mail cím:


Jelszó: