Szavazzon, hogy tudjuk, mi a véleménye!

Önt érdekli a politika?

Igen
Nem
Csak bizonyos időszakokban (pl. választás) figyelek rá
Nem tudom

Közérdekű információk

"Nagyon jó mérkőzésre számítok"

2017. május 18. Sikeradó/MTI

Harcsa Norbert

Harcsa Norbert

A Felix Promotion június 10-i, budapesti bokszgálájának főmérkőzésén két „örök rivális”, Harcsa Norbert és Bacskai Balázs csap össze a középsúlyú magyar bajnoki címért.

A felek valójában – hivatalos mérkőzésen - még soha nem küzdöttek egymással, ám amatőr karrierjük alakulása, főleg azonos életkoruk miatt, sokszor keresztezte egymást. Nem csak azért, mert volt, hogy ugyanannak a klubnak voltak az oszlopos tagjai, hanem, mert többször úgy tűnt, hogy egy súlycsoportban fognak küzdeni. Mindezt a „sportpolitika” ugyan megakadályozta, azonban azt már nem, hogy a korábbi baráti kapcsolatuk szép lassan a semmibe vesszen.

A két remek képességű versenyző immáron a Felix Promotion tagjaként fognak megküzdeni, úgy, hogy Bacskai élete első profi meccsén lép ringbe a Kalászi Sportcsarnokban, míg Harcsa már a 9. hivatásos találkozójára készül.

„Biztos voltam benne, hogy fogunk találkozni profiként, csak egy kicsit később” - fogalmazott Harcsa Norbert. „Igazából örültem a hírnek, amikor Rácz Félix elmondta, hogy Bacskai vállalta öt hét felkészüléssel is a küzdelmet. Az elmúlt pár fellépésemen az ellenfeleim nem sokat tettek hozzá a mérkőzéshez, s azokkal nehéz jól bunyózni. Meg is kaptam ezért a kritikákat. Most viszont egy nagyon jó ellenféllel, nagyon jó mérkőzésre számítok.”

Bacskai Benji

Bacskai Balázs

A felek sokszor kesztyűztek egymás ellen, hiszen még tavaly is mindketten Erdei Zsolt irányításával készültek pályafutásuk aktuális megmérettetésére. „Sok újdonsággal nem szolgálhatunk egymásnak, viszont mindketten maximálisan fel leszünk készülve, s ha a legjobbunkat nyújtjuk, akkor látványos küzdelmet láthat majd a publikum” - jelentette ki a veretlen középsúlyú kiválóság, aki sejteni engedte, hogy egy elhúzódó párharc neki lehet kedvezőbb. „Benji még nem tudja, hogy mi történik a 6., a 7. vagy a 8. menetben, míg nekem már vannak elképzeléseim, ugyanakkor ő egy teljesen más szintet képvisel, mint a korábbi ellenfeleim. Nagyon jó teszt lesz, és felszabadultan várom, hogy ringbe hívjanak!” 

A Felix Promotion még egy izgalmas magyar bajnokit hoz össze egy súlycsoporttal lejjebb, a nagyváltósúlyú kategóriában. A nyírségi Szilvai László megüresedett címéért Kispál Zoltán (7 győzelem, 1 vereség) és a sok nagy csatát megélt Fazekas László (30 győzelem, 27 vereség, 1 döntetlen) méri össze erejét.


0
E-mail cím:


Jelszó: