Ismerje meg az okos hűtőmágnest!

Ismerje meg az okos hűtőmágnest!

Hogy a hűtőnk okos legyen, na arra még várni kell, addig viszont itt az okos hűtőmágnes. A francia Evian ásványvizes cégnek sikerült kifejleszteni egy olyan eszközt, amely segít feltölteni a hűtő ásványvizes készletét.

A modern hűtőszekrények már rendelkeznek plusz funkciókkal, de mégsem okosak eléggé. Azonban az okos hűtőmágnes jó kiindulás arra, hogy egyszer a hűtők is tudjanak mérlegelni és vásárolni. A Smart Drop vízcsepp alakú mágnes ugyan nem képes bonyolult dolgok elvégzésére, de vizet tökéletesen lehet rendelni velük.

Az okos hűtőmágnessel ki sem kell mozdulni otthonról, ha elfogyott az ásványvíz, elég betáplálni a kis vízcseppbe, hogy egy tucatnyi szénsavmentes vagy egy féltucatnyi szénsavas ásványvizet kérünk. A mágnes wifivel rácsatlakozik a lakás hálózatára és interneten megrendeli a kérésünket. A kis kütyüvel ezenfelül beállíthatjuk a házhoz szállítás időpontját is két órás pontossággal, hogy a nekünk megfelelő időben érkezzenek meg.

A házhoz szállítást a Danone vízmárkája is reklámozza, mert felméréseik szerint az emberek több vizet fogyasztanának, ha nem kellene a hazavitellel bajlódni.

Az Evian cég továbbá azt nyilatkozta ha a Smart Drop sikeres lesz, kifejlesztik az okostelefonos applikációt is. Persze ilyenkor könnyen felmerül a kérdés, mi van, ha a szerkezet elromlik és tonna számra rendeli az ásványvízeket? Ebbe jobb bele sem gondolni.