Oszd meg életed nagy pillanatait azonnal!

Oszd meg életed nagy pillanatait azonnal!

MIRAGEA Mobli cég egy koppintással aktiválható felhasználói felülettel rendelkező új alkalmazása, a MIRAGE a felhasználók előtt a szupergyors kommunikáció új útját nyitja meg. A fénykép- vagy videóüzeneteket továbbító MIRAGE-zsal úgy érezhetjük, mintha négyszemközt beszélgetnénk valakivel.

Elmondjuk a mondandónkat, és mivel nem rögzítjük a beszélgetést, a szavaink a kimondás után eltűnnek a semmiben. Az app letöltésekor a telefon névjegyzékében szereplő összes név automatikusan betöltődik, így bármelyik ismerősünknek, barátunknak azonnal küldhetünk fénykép- vagy videóüzenetet. A vezető multiplatformos közösségi mobilfénykép-, videófelvétel- és élőadás-megosztó cég, a mobli  ma bejelentette, hogy alkalmazásainak köre egy vadonatúj, önálló videóüzenet-küldő appal bővül: a MIRAGE nevű új alkalmazás felhasználói számára mostantól gyerekjáték lesz néhány másodperces fényképes vagy videóüzenetek küldése.

A mindenekfelett az egyszerű használat biztosítására törekvő fejlesztőgárda az ‘egyetlen koppintás elvét’ követve a MIRAGE-t úgy alakította ki, hogy a fő funkciók egyetlen koppintással vagy érintéssel hozzáférhetők legyenek. A mindennapi négyszemközti beszélgetésekhez hasonlóan, amelyeket az emberek természetesen nem rögzítenek, az appal küldött üzenetek is csak néhány másodpercig “élnek”. A felhasználó telefonjának névjegyzékében szereplő nevek automatikusan betöltődnek az alkalmazásba, így az appot letöltő felhasználó a letöltést követően azonnal küldhet a barátainak fénykép-, videó, szöveges vagy hangüzenetet, függetlenül attól, hogy a címzett készülékére telepítve van-e az alkalmazás, vagy sem.

A MIRAGE felhasználói felülete rendkívül egyszerű, az átláthatóságot nem gátolják szükségtelen gombok vagy funkciók. A fényképezés és a fotó elküldése a címzett profilképére való egyetlen koppintással történik. A videófelvételek elindítása és elküldése hasonlóan egyszerű – a címzett profilképén tartva az ujját a felhasználó akár 15 másodperces videóüzenetet is készíthet, és mihelyt felemeli az ujját a profilképről, az alkalmazás azonnal továbbítja a videóanyagot a címzettnek.

Ez az egyszerűség az app összes funkcióját jellemzi; a legtöbb opció egyetlen koppintással hozzáférhető: a fényképküldéshez csak egyszer rá kell koppintani a címzett nevére, videóüzenet küldésekor szintén csak meg kell érinteni a címzett nevét és rajta tartani az ujjunkat, amíg be nem fejezzük a felvételt, duplán koppintva a képernyő képmegjelenítő részére szöveges üzenet is csatolható a fényképhez vagy videóhoz, a képernyő képmegjelenítő részére koppintva válthatunk az elő- és hátlapi kamera közt.

camera messaging

“Cégünk küldetésének mindig is azt tekintettük, hogy vizuális tartalmak megosztása révén kapcsolat jöhessen létre az emberek közt – fejtette ki a mobli vezérigazgatója, Moshe Hogeg. “Az üzenetküldésre szolgáló MIRAGE-t úgy alakítottuk ki, hogy kiegészítse egyszerű, mindennapos beszélgetéseinket, amelyeket szinte sosem szoktunk rögzíteni. Az alkalmazott technológiai megoldás lehetővé teszi, hogy bárkihez eljuttathassunk rögzítetlen üzeneteket anélkül, hogy korlátozna minket az app ‘ökoszisztémája’.”

A MIRAGE appban a felhasználó névjegyzékének összes tagja azonnal elérhető, és a leggyakrabban használt címeket az alkalmazás a címlista elejére rendezi. Ha egy címzett készülékére nincsen telepítve a MIRAGE, SMS üzenetben kap egy linket a fényképhez vagy a videóhoz, amelyet követve mobiltelefonja böngészőjének segítségével megtekintheti a neki küldött anyagot. Az üzenet interneten keresztüli megtekintése ugyanazt az élményt nyújtja, mintha az alkalmazáson keresztül néznénk meg a nekünk küldött fényképet vagy videót, a MIRAGE felhasználók így a telefonos névjegyzékükben szereplő összes partnerüknek küldhetnek fénykép- vagy videóüzenetet.

Amit a MIRAGE-ról és a mobli-ról tudni kell…

A MIRAGE egy új, rendkívül intuitív és szórakoztató azonnali üzenetküldő alkalmazás, amellyel a felhasználók néhány másodperces, nem rögzített fénykép, videó-, szöveges és hangüzeneteket küldhetnek összes kapcsolatuknak. Az app fejlesztőinek célja a gyorsaság és az egyszerű használat biztosítása volt: a MIRAGE segítségével a felhasználók bárkinek küldhetnek olyan fényképeket és videókat, amelyekhez egyetlen koppintással hozzácsatolhatnak szöveges vagy hangüzeneteket, még akkor is, ha a címzett készülékére nincsen telepítve az alkalmazás.

MIRAGE. Életed rögzítetlen pillanatai.

A mobli a fényképek és videók rögzítéséhez és a barátokkal és a nagyvilággal való megosztásához hatékony és intelligens, kiemelkedő vizuális effektusokat biztosító megoldásokat kínál felhasználóinak. A mobli segítségével a felhasználók figyelemmel kísérhetik hasonló érdeklődésű vagy adott helyen élő egyének és közösségek életének eseményeit, vagy akár kapcsolatba is léphetnek velük. A mobli küldetése az, hogy ‘vizuális’ összeköttetést létesítsen az emberek közt a Földön, mely révén a felhasználók mások szemével láthatják a világot és részesei lehetnek embertársaik élményeinek.