A rák ellen az emberért a holnapért! Társadalmi Alapítvány közleménye

A rák ellen az emberért a holnapért! Társadalmi Alapítvány közleménye

A RÁK ELLEN, AZ EMBERÉRT, A HOLNAPÉRT! Társadalmi Alapítvány RÁK S.O.S néven a Facebookon, a rákbetegek számára ingyenes, interaktív, a probléma (diagnózis, szövettan, zárójelentés) keletkezésével egyidejűleg orvosilag lereagálható, konzultációs lehetőséget biztosít az online kapcsolatot kedvelő, illetve a betegség miatt a lakásába kényszerült betegnek.

A “Rettegés helyett” szlogennel indult, cseteléssel végezhető Sürgősségi Onkológiai, online Segélyvonal abban segíti az érintettet, illetve a hozzátartozóit, hogy ne otthoni “guglizással” próbálják megfejteni az orvostól kapott, részben latin nyelvű papírokat, onkológiai és egyéb dokumentumokat, hanem azok beszkennelésével, és csatolásával az Alapítvány szakmai vezetője, Dr. Borbényi Erika onkológussal cseten megbeszélve fejtsék meg azokat, és együtt alakítsák ki a betegséggel való megküzdési módozatokat, keressék a gyógyulási lehetőségeket.

Ezzel a módszerrel egy, a XXI. század kommunikációjához illeszkedő, gyors, meglehetősen pontos, szinte személyes konzultációval felérő, gépen történő, mégis személyes segítségnyújtást adnak a rettegő betegnek.

A RÁK ELLEN, AZ EMBERÉRT, A HOLNAPÉRT! Társadalmi Alapítvány 30 éve áll a rákbetegek szolgálatában, ezért szakmai hitellel és emberbaráti szeretettel várja a kapcsolatfelvételt.

További információ:
honlap: www.rakellen.hu
facebook: https://www.facebook.com/pages/RÁK-SOS

Kiadó: A rák ellen az emberért a holnapért! Társadalmi Alapítvány