Magasan szárnyal az easyJet

Magasan szárnyal az easyJet

az easyJet A-319-es járata

Anglia legnagyobb légitársasága, az easyJet a napokban ünnepelte 65 milliomodik utasát a londoni Luton repülőtéren. Az ünneplés többek között az új desztinációnak, Korfunak is szólt, amely a vállalat 34. útvonala a repülőtérről.

Lorraine Chase, aki az easyJet első utasát csekkolta be Lutonban, 1994-ben, most ismét jelen volt, hogy részt vegyen a mérföldkőnek számító eseményen. A 65 milliomodik utas és az új desztináció indítását a résztvevő utasok és az easyJet csapata egy különleges tortával, valamint a légitársaság díjnyertes, Louis Mondeville Côtes de Gasgogne borával ünnepelte, amelyet nemrég a légitársaságok ’Legfinomabb fehérborának’ választottak meg.

Lorraine Chase és Paul Simmons az easyJet angliai igazgatója

Lorraine Chase és Paul Simmons az easyJet angliai igazgatója

Az ünneplés részeként a vállalat bemutatta az easyJet új reklámfilmjét is, amely októbertől lesz látható a nagyközönség számára. Az új járat jövő év március 31-től indul heti két alkalommal Korfura, így mostantól 34 desztináció közül választhatnak az utasok lutoni indulással. A jegyek már mostantól megvásárolhatóak 37.99 fonttól.

Az easyJet ma Európa első számú légi közlekedési hálózata köszönhetően annak, hogy a légitársaság jelen van Európa top 100 útvonalán és Európa 50 legnagyobb repülőtérén. Az easyJet több mint 560 útvonalon közlekedik, 29 ország 128 repterét érintve. Több mint 300 millió európai él csupán egy órányi autóútra valamely easyJet reptértől, így az easyJet több utas számára érhető el, mint bármely más légitársaság. A cég számára fontos a fenntartható környezet, ezért befektet a legújabb technológiába, hatékonyan működik, és üléshelyei legtöbbjét kihasználja. Így 22 százalékkal kevesebb az utasonként egy kilométerre jutó CO2 kibocsátás, mint egy hagyományos légitársaság ugyanazon útvonalán.

Kapcsolódó cikkek