Jó üzlet focirajongóknak

Jó üzlet focirajongóknak

beléptetőBecsült értéken nettó hatszázhatvankilenc millió forint értékben írt ki gyorsított tárgyalásos eljárást a Magyar Labdarúgó Szövetség stadionbiztonsági rendszer tervezésére, szállítására és üzembe helyezésére. A felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az első lépésben a központi rendszer készül el, amelyhez beléptető és térfigyelő alrendszerek csatlakoztathatók a Magyarország területén található stadionokból, illetve más sportlétesítményekből. A központi rendszerhez kapcsolódó stadionok számát az ajánlatok és a tárgyalások eredményeként fogják meghatározni, figyelemmel a rendelkezésre álló állami támogatásra – áll a felhívásban. Más helyütt ezek száma legfeljebb tizenöt darab lehet. Az ajánlattevőknek az elmúlt három évből, hét darab referenciát kell felmutatniuk. Ezek körébe tartozik egy évi ötszázezer darabos jegyértékesítési rendszer, amelyen on-line vásárlásra is alkalmas, továbbá két darab, egyenként legalább húsz millió forint értékű, hat kapus beléptető rendszer szállítása.

A kétfordulós közbeszerzésre december 27-ig lehet jelentkezni. A második fordulóba jutottakat január 16-án értesíti az ajánlatkérő, majd az ajánlatok elkészülte után kezdődnek a tárgyalások.