Ezek a legbarátságosabb szállodák

Ezek a legbarátságosabb szállodák

                                        Hangulat a Kék Duna Wellness HotelbenTöbb mint kilencvennégyezer szavazat alapján választották ki 2011 legbarátságosabb szállodáit. Az 50 vendégszobánál kisebb szállodák közül a Kék Duna Wellnes Hotel, a nagyobbaknál a négycsillagos MenDan Thermal Hotel & Aqualand győzött.

Balla-Seethaler Tamás marketing igazgató, a verseny egyik szervezője azt mondta, több magánszemély kezdeményezte a versenyt, amelyet az idén második alkalommal szerveztek meg. A szállodákra január 10-től március 20-ig, összesen négy honlapon lehetett szavazni.

A közlemény szerint a Kék Duna Wellness Hotel 10.375, a MenDan Thermal Hotel & Aqualand pedig 11.420 szavazatot kapott. Az 50 szobánál kisebb szállodák közül a négycsillagos Hétkúti Wellness Hotel lett a második 10.040 szavazattal, a bronzérmet a Polgár Pince Panzió vitte el 6.792 utazó döntése alapján.

Mendan
                                             a MenDan Thermal Hotel & Aqualand

A nagy szállodák versenyében 7.085 vokssal második helyen végzett a négycsillagos Hotel Karos Spa superior, a harmadik helyezett pedig a Hotel Eger superior&Park lett 4.568 szavazattal.

A versennyel az idén is az volt a szervezők célja, hogy erősítsék a hazai turizmust, javítsák a szállodaipar és a vendéglátás megítélését. Az elismeréseket a szállodák ünnepélyes díjátadó keretében vehetik át április 2-án, Budapesten.