Szállodafejlesztés Nyíregyházán

Szállodafejlesztés Nyíregyházán

Hotel PagonyMintegy 390 millió forintból fejleszti épületét és szolgáltatásait a nyíregyházi Hotel Pagony. A beruházás 175 millió forint európai uniós és hazai támogatással valósul meg.

A beruházás eredményeképpen több mint 150 fő szállóvendég egyidejű elszállásolására nyílik lehetőség a négycsillagos szállodában. A komplex fejlesztés során megépül egy 22 lakóegységes, a meglévő épületrészekhez szervesen kapcsolódó háromcsillagos besorolású új hotelszárny, illetve emelkedik a meglévő – az előző két fejlesztési ütemben megépített – szálláshelyek komfortfokozata. Erről tájékoztatta a beruházó Timpex Kft. az MTI-t.

A projekt a szolgáltatásfejlesztést is magában foglal. A szálloda egy wellness szobával, játszószobával és billiárd szalonnal bővül, megújul a hotel étterme, a 300 fő befogadására alkalmas konferenciatermet pedig szekcionálják. Korszerűsítik a mosoda-, valamint a konyhatechnológiát, valamint elkezdődnek az akadálymentesítési munkálatok is. A projekt kiemelt célja a wellness- és konferenciaszolgáltatást igénybe vevő látogatók, tágabb értelemben pedig a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe érkező turisták számának növelése.