Logisztikai központot fejlesztenek

Regionális logisztikai központot hoz létre Szolnokon a Zöld.Papír Kft.; az 1,25 milliárd forintos fejlesztéshez 500 millió forint uniós támogatást nyertek el a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében. Erről tájékoztatott a társaság pénteken.

A projekt megvalósítását a tervek szerint novemberben fejezik be. A vállalkozás tevékenységi körébe tartozik a raktározás, tárolás és egyéb logisztikai tevékenységek, fő tevékenysége az üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás – közölték, hozzátéve, hogy a fejlesztéssel a cég új, komplex logisztikai szolgáltatásokkal bővíti tevékenységét.

A közlemény szerint a társaság a használaton kívüli terület átalakításával stabil hátteret biztosíthat a betelepülőknek, segítséget és magas szintű szolgáltatásokat nyújt a vállalkozások piacon maradásához. 
Az igénybe vehető logisztikai szolgáltatások között egyebek között szerepel termékek szállítása, anyagok beszerzése, raktározás, tárolás, csomagolás, felcímkézés, anyagmozgatás, rakodás, ideiglenes csomagolás eltávolítása és átcsomagolás, rakománykezelés – ismertették.